US Open

Még mindig jó szorzón fogadhatunk Murrayre

  • hatharom.com

A TippmixPro-nál különösen magas oddson játszhatjuk meg a brit klasszis US Open-győzelmét.

A kétszeres Grand Slam-bajnok Andy Murray szenzációs játékkal győzött vasárnap a montreali torna fináléjában a világelső Novak Djokovics ellen. Különösen fontos volt ez a siker a brit számára, hiszen nyolc elveszített meccs után tudta újra legyőzni a szerb riválisát, illetve két év után sikerült ismételten kemény pályán Masters-tornát nyernie. Úgy tűnik, hogy Ivan Lendl után az egykori világelső svéd legendától, Jonas Björkmantól is új impulzusokat kapott.

Murray karrierje legszebb időszakát Lendllel élte, vele sikerült először Grand Slam-tornát nyernie, méghozzá a US Opent, majd a következő szezonban bizonyította, hogy ez nem a véletlen műve volt és behúzta Wimbledont is. A cseh legenda távozásával a brit játéka is visszaesett, igaz, sérülések is hátráltatták, de, amikor egészséges volt, akkor sem igazán látszódott a szemében a tűz, illetve mentálisan sem volt a topon. Most megint borzasztó koncentrált, motivált és ellenállhatatlan, ami egyértelműen annak tudható be, hogy ismét egy egykori klasszis figyeli minden mozdulatát. Nem lehetett tudni, hogy mire számíthatunk Björkmantól, mint edző, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy sikerült felpörgetnie Murrayt, illetve sokkal agresszívabb játékra ösztönözni, ami már meg is hozta az eredményét, hiszen többek között ennek köszönhetően sikerült legyűrnie Djokovicsot. 

Tény, hogy a szerb nem hozta a csúcsteniszét, de ez mit sem von le a brit érdemeiből. Egy drámai meccset vívtak, amiből Murray jött ki győztesen és ez óriási lendületet adhat neki. Épp egy ilyen sikerre volt szüksége, hiszen a játéka már a szezon első felében is egyben volt, de az extra hiányzott. 

Murray egyébként is a US Open egyik favoritjának számított, ezek fényében pedig pláne számolni kell vele. A bukmékerek természetesen reagáltak a montreali győzelmére, de azért drasztikusan nem esett a szorzója. A    oddsmesterei 4.95-ről 4.75-re csökkentették a szorzóját, ám ez még mindig a piacon elérhető egyik legmagasabb érték. 

US Open végső győztes piacának oddsmozgása a    -nál.
Játékos Montreal előtt Montreal után
Novak Djokovics 2.20 2.05
Andy Murray 4.95 4.75
Roger Federer 7.25 7.25
Rafael Nadal 10.50 12.50
Stan Wawrinka 12.50 12.25
Kei Nisikori 15.00 13.50
Marin Cilic 21.00 21.00

Aki úgy véli Murray lehet a befutó az augusztus 31-én kezdődő amerikai nyílt teniszbajnokságon, annak már most érdemes megjátszani, hiszen ennél magasabb oddsot, ha csak nem szed össze egy sérülést, akkor nem fognak rá kínálni. 

Tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!