Premier League

Surranópályán támad a Liverpool

  • hatharom.com

A tavalyi, balul sikerült szezon után Brendan Rodgers Liverpoolja két győzelemmel kezdheti az idei Premier League-et.

Coutinho hétfőn is győzelemre vezetheti a Liverpoolt.

A Liverpool az első fordulóban egy felejthető meccsen, egy jó egyéni teljesítmények, Coutinhóénak, köszönhetően legyőzte a Stoke együttesét idegenben. A siker azért is volt édes a Vörösök számára, mivel a tavalyi szezont a Fazekasoknál zárták, ahol 6-1-es vereséget szenvedtek, avagy sikerült méltóképp visszavágniuk a Citynek.

Most pedig már a második győzelmük kapujában állnak Brendan Rodgersék, hiszen a nem túl acélos, újonc, Bournemouth gárdáját fogadják hétfőn este az Anfield Roadon. Perpillanat minden a hazaiak mellett szól, hiszen hiába nem nyújtottak 100 százalékos teljesítmény a Stoke-nál, a győzelem pozitívan hatott a gárdára, na, meg az újonc ellen a múlt heti produkció is elég lehet a magabiztos sikerhez.

[1987080] 2015-08-17 21:00:00 Liverpool - Bournemouthx

Már csak azért is, mert a Bournemouth játékoskerete egyszerűen nem üti meg a Premier League szintjét. Ezt láthattuk is az első fordulóban, amikor az újonc, az Aston Villa ellen mindössze az első félidőben volt egyenrangú ellenfele a birminghami klubnak, míg a második játékrészben elfogyott a tudomány, és a bordó-kékek könnyedén elvitték a három pontot Bournemouthból. Az AFC-nek most pedig a Premier League egyik legforróbb talajú stadionjában kellene helytállna, úgy, hogy az önbizalom terén nem igazán állnak jól a játékosok.

A felek legutóbb decemberben találkoztak az Angol Ligakupában, amikor is a Liverpool 3-1-re nyerni tudott vendégként. Azóta véleményünk szerint a felek közt tovább nőtt a differencia, ráadásul ezúttal a Vörösek lesznek a pályaválasztók, avagy nem lennénk meglepődve, ha ezúttal is több góllal győzne Brendan Rodgers együttese.

Fogadás a mérkőzésre európai hendikeppel - a     szorzói
Liverpool -1 Döntetlen (Liverpool -1) Bournemouth +1
2.10 3.45 2.55
[1987080] 2015-08-17 21:00:00 Liverpool - Bournemouthx;