NB I

Megbuktatja-e edzőjét a Vidi?

  • hatharom.com

Ha a bajnok Videoton az újonc Vasas otthonában sem nyer, alighanem Casoni edző szedheti a sátorfáját Székesfehérvárról.

Lehet, hogy az utolsó meccsére készül Casoni?

Négy meccs, egy győzelem, három vereség. Ez a tavalyi bajnok Videoton mérlege az idei NB I-es pontvadászatban, pedig a székesfehérvári csapat papíron nem gyengült a nyáron, sőt, talán még erősödött is. Azonban a piros-kékeknek sikerült ismét egy gyenge külföldi edzőt igazolniuk, aki szétverte a tavaly még stílusosan futballozó csapatot, és egy olyat kreált, amely még a harmatgyenge magyar élvonalban is bukdácsol.

Azonban ez már nem mehet így tovább, hiszen ha ezúttal sem nyer a Vidi, akkor vélhetően kiadják a francia mester, Bernard Casoni útját, mivel ezúttal semmire sem foghatná az újabb pontveszést. A Vasas elleni találkozó előtt nem kellett hétközi, nemzetközi kupameccsen pályára lépnie a gárdának, a sérültek is kezdenek visszaszállingózni a csapatba, és a fővárosiak sem képviselnek túl nagy játékerőt, hiszen a Ferencváros, az Újpest, de még a Diósgyőr is könnyedén átlépett az angyalföldiek felett.

[2005795] 2015-08-15 18:00:00 Vasas - Videotonx;

Ha a fehérvári játékosok nem játszanak saját edzőjük ellen, akkor minden gond nélkül kellene nyerniük az Illovszky Rudolf Stadionban, mivel ez a Vasas, ahogy az imént is említettük, nem túl acélos csapat, gyakorlatilag csak az nem verte meg eddig a fővárosiakat, aki nem akarta. Ám mivel nem látunk bele a játékosok fejébe, így véleményünk szerint a legjobb fogadási lehetőség a találkozóra, ha a gólok számára tippelünk.

Mindkét fél bebizonyította, hogy a védekezése az idei szezonban messze elmarad a várttól, a Vasas csak a szintén újonc Békéscsaba ellen nem kapott gólt, míg a Vidi nem tud felmutatni (!) kapott gól nélkül lejátszott találkozót. A helyzetek kialakításával - most már -, és azok értékesítésével nincs különösebb probléma, még akkor sem, ha a  vendégek közel sem lőttek eddig annyi gólt, mint tavaly, avagy véleményünk szerint könnyedén összejöhet minimum három találat szombaton az NB II és az NB I regnáló bajnokának találkozóján.

Fogadás a mérkőzés góljainak számára a Vasas-Videoton meccsen - a     szorzói
2,5 felett 2,5 alatt
1.77 1.83