Bundesliga

Gólparádéra fel!

  • hatharom.com

Gólgazdag mérkőzést játszhat egymással a Dortmund és a Mönchengladbach a Bundesliga nyitófordulójában.

Reus jelenlegi és korábbi csapata sokgólos meccset játszhat.

A Bundesliga hétvégi rangadóján a Dortmund a Mönchengladbach együttesét fogadja. A hazaiaknál hosszú idő után távozott a kispadról Jürgen Klopp, akinek a helyét Thomas Tuchel vette át. A korábbi, szintén mainzi edzővel eddig jól teljesít a BVB, hiszen az Európa Ligában kettős győzelemmel ejtette ki a Wolfsberger gárdáját, míg a Német Kupában a Chemnitzer sem jelentett különösebb gondot a sárga-feketéknek. A nyáron egyébiránt nem sokat változott a hazaiak játékoskerete, hiszen komoly távozójuk, alapemberük nem volt, míg érkező oldalon Gonzalo Castro nevét érdemes megjegyezni. Ezek után nem meglepő, hogy a Dortmund idén is azt a domináló, gyors támadófocit játssza, mint a korábbi években.

[2001676] 2015-08-15 18:30:00 Borussia Dortmund - Mönchengladbachx

Ami a vendégeket illeti, a Mönchengladbach az előző idényben pazarul teljesített, bronzérmet szerzett, aminek köszönhetően a Bajnokok Ligája csoportkörében indul a csapat. A nyári változások - ugyan Max Kruse és Christoph Kramer távozott, de a támadót sikerült pótolni Josip Drimiccsel, ráadásul Thorgan Hazardot végleg megvette a klub és Lars Stindl is érkezett - pozitívan hatottak a gárdára, hiszen a fekete-fehérek jól teljesítettek a felkészülési találkozókon, mivel nem szenvedtek vereséget, ráadásul a Portót és a Newcastle együttesét is sikerült elkapniuk, míg a Német Kupában 4-1-re nyertek hétfőn a St. Pauli otthonában.

A két Borussia a korábbi években rendre kiváló mérkőzéseket produkált egymás ellen, ahol rengeteg helyzet és temérdek gól született. Mivel a felek a tavalyi idényhez képest nem változtattak harcmodorukon, jól teljesítenek idén, ráadásul még csak az első fordulóról beszélünk - ahol felszabadultan szoktak pályára lépni a gárdák -, könnyedén összejöhet minimum három találat a Signal Iduna Parkban.

Fogadás a gólok számára a Dortmund-Hertha meccsen - a     szorzió
2,5 gól alatt 2,5 gól felett
1.90 1.75
[2001676] 2015-08-15 18:30:00 Borussia Dortmund - Mönchengladbachx;