Tipp

Csütörtökön Svájcba utazunk a profitért

  • Tomihmv

A hét negyedik napján a svájci bajnokság Vaduz-Grasshoppers meccséből szednénk meg magunkat. Katt a cikkre a tippért!

Kallströmék csütörtökön is nyerhetnek.

Vaduz-Grasshoppers
hatharom.com-tipp: Grasshoppers
1.85 @ Tippmixpro
Eddig éri meg: 1.75
Tipperősség: 5/10

Alaposan rájár a rúd a Vaduzra, hiszen hiába esett ki a gárda az Európa Ligából, ismét hétközi meccset kell játszania. A heti két találkozót pedig láthatóan nem bírja a liechtensteini alakulat, hiszen eddig nyeretlen a svájci bajnokságban, de a nemzetközi kupában sem termett sok babér a hazai gárdának. Már pedig 14 nap alatt a csütörtöki lesz az ötödik (!) tétmérkőzése a Vaduznak, a játékosok kifacsartak, és a sikertelenség miatt kevésbé motiváltak, továbbá igen görcsössé váltak. Arról nem is beszélve, hogy négy alapjátékos régóta sérült, ráadásul újfent további három alapember is kidőlt a sorból, avagy nem túl jó előjelekkel várják a hazaiak a Grasshopperst.

Azt a csapatot, amely a nyári átigazolásoknak - például Kim Kallström is érkezett - köszönhetően bivalyerős lett, amiről a tabella is tanúskodik, hiszen az eddigi négy meccséből hármat is megnyerték a Szöcskék, mindössze a Basel ellen szenvedtek vereséget. A zürichi csapat főleg támadásban viszi a prímet, jelenleg egyedülállóan gólerősek, nem csak a hazai ligájukban, hanem az egész világon, mivel meccsenként átlagban kereken négy gólt (!) lőnek.

Mivel a vendégeknél minden kulcsjátékos hadra fogható, és egyébként is pazar formában van a Grasshoppers, míg a hazaiaknál - ahogy fentebb is olvasható - rengeteg a probléma, úgy véljük, hogy a zürichi csapat könnyedén megnyerheti a csütörtöki találkozót.

[1992075] 2015-08-13 19:45:00 FC Vaduz - Grasshoppersx;