Montreali tenisztorna

Robredo ismét nagy csatára kényszerítheti Murrayt

  • hatharom.com

Megduplázhatjuk a pénzünket a TippmixPro-nál, ha Tommy Robredo és Andy Murray ismét drámai meccset vív egymással.

Profi tenisz-tippeket szeretnél? Nincs más dolgod, mint ellátogatni a LOGIBET.COM oldalunkra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!

A montreali 1000-es viadal második játéknapján 16 egyéni mérkőzés szerepel a programban, az általunk legjobban várt derbi Tommy Robredo és a második kiemelt Andy Murray ütközete lesz.  

A két futógép a tavalyi szezon hajrájában a sencseni és a valenciai fináléban is találkozott egymással és mindkét alkalommal drámai csatát hozott a meccsük. Kínában és Spanyolországban is öt meccslabdája volt Robredónak, ám azt a fránya utolsó pontot egyik esetben sem tudta megcsinálni és végül Murray örülhetett. Nem csoda, hogy a valenciai döntőjük után a spanyol bemutatott a britnek, persze csak viccből. 

Tommy Robredo-Andy Murray
Hatharom-tipp: 20,5 játék felett
TippmixPro @ 2.05

Azóta nem találkoztak, és bár Robredo pocsék szezont fut, abban biztosak lehetünk, hogy erre a meccsre felszívja magát és megpróbál revánsot venni. Nem is ígérkezik ez lehetetlen feladatnak látva Murray múlt heti teljesítményét Washingtonban. A wimbledoni bajnok skót nagy reményekkel utazott az amerikai fővárosba, de rögtön az első meccsén kikapott Tejmuraz Gabasvilitől, pedig még a meccsért is szervált...Montrealban nyilván koncentráltabb játékot láthatunk majd Murraytől, bár ki tudja, hogy mennyire tud jelenleg a teniszre fókuszálni, hiszen felesége, Kim Sears babát vár. 

Fogadás tekintetében az over 20,5 játék tűnik a legjobb opciónak. Robredo a mezőny egyik legnagyobb küzdője, Murray pedig bárki ellen képes megszenvedni, főleg a tornák elején. A spanyol egyébként játszott már egy meccset, tegnap 6:3, 3:6, 6:3 arányban verte Feliciano Lópezt. A szigetországi csak párosban tesztelte magát, Leander Paes oldalán könnyű sikerrel kezdett. 

Robredo és Murray legutóbbi öt egymás elleni meccse
Év Torna Borítás Győztes Eredmény
2014 Valencia Kemény Murray 3:6, 7:6, 7:6
2014 Sencsen Kemény Murray 5:7, 7:6, 6:1
2013 Wimbledon Murray 6:2, 6:4, 7:5
2009 Madrid Salak Murray 7:5, 6:1
2009 Indian Wells Kemény Murray 6:2, 3:0-nál feladta