Inter

Jovetics jelentheti a különbséget - Zanetti

megosztom

A kék-feketék klublegendája szerint Joveticcsel és Kondogbiával hatalmasat fogott az Internazionale.

Fontos átigazolásokat eszközölt az Internazionale együttese a nyári szezonban. Geoffrey Kondogbia, Miranda és Montoya mellett érkezett egy fontos támadó, a montenegrói Stevan Jovetics is. A kék-feketék nemrég kinevezett alelnöke, Javier Zanetti szerint Jovetics szerződtetése az Inter sikeres idényének egyik kulcsmozzanata lehet.

"Emlékszem rá, ellenfélként többször komoly fejtörést jelentett ellene játszani, mert mindig előhúzott valamit a tarsolyából. Boldog vagyok, hogy most már a mi oldalunkon játszik, illeszkedik a csapatba.". Zanetti a másik nagy nevet, Kondogbiát is méltatta, akiért rendesen meg kellett küzdenie a Nerazzuriknak a városi rivális Milannal: "Sokat dolgoztunk azon, hogy Kondogbia minket válasszon, de óriási tehetség, nagyon bízunk benne. Ugyanakkor még fiatal, fel kell vegye az olasz futball ritmusát, sokat fogunk foglalkozni vele, hogy kihozza magából a legjobbat".

Milánó kék-fekete felében egyelőre győzelmek és vereségek váltják egymást. Három siker mellett négyszer kapitulált Roberto Mancini gárdája az előszezonban, igaz az ellenfelek között találjuk a Milant, a Real Madridot és a Bayern Münchent is. A csapat legközelebb szerda este lép pályára a TIM-kupáért Reggio Emiliában, a 45 perces mérkőzéseken először az AC Milan, majd a Sassuolo lesz Joveticsék ellenfele.

Melyik csapat nyeri a Scudettót 2015/16-ban?
   
Juventus 1.60
Roma 6.75
Napoli 9.75
Internazionale 12.25
Milan 13.50
Lazio 17.25
megosztom