NB I

Királyék ellen vigasztalódna a csalódott Debrecen

Az elmúlt években még gólt sem tudott lőni a Haladás Debrecenben. Megtörik a rossz széria vajon?

Vasárnap, a 4. forduló záró találkozóján a Debrecen fogadja a Haladás együttesét a Nagyerdei Stadionban. A Loki érthető módon csalódott a hétközi kupakiesés okán, de túl nagy vidámságra Szombathelyen sincs ok, hiszen a csapat még csak négy pontot szerzett a bajnokságban. Ugyanakkor, ha azt vesszük alapul, hogy a Hali ellenfele a tavalyi három érmes csapat volt, máris más a leányzó fekvése. És a harmadik után jön a negyedik, hiszen a Loki tavaly ebben a pozícióban zárta az idényt.

Debrecen-Haladás
   
1 X 2
1.45 4.10 6.70

Nagy kérdés azonban, hogy milyen összeállításban lép majd pályára a DVSC, ahonnan a középpályáról két kulcsember, Varga József és Szakály Péter is kidőlt az elmúlt napokban. Így várhatóan a Bódi-Mihelic-Zsidai-Horváth középpályával áll majd fel a Debrecen, amely sebezhetőnek tűnik.

Lesz valaki a másik oldalon is, aki számára különös jelentőséggel bír a csata. Halmosi Péter a DVSC legszebb éveiben volt a csapat balhátvédje, így mindig örömmel tér vissza a Cívisvárosba, ahol mai napig hatalmas közönségkedvenc.

"Debrecenben a vezetők, a játékosok, a szurkolók a mai napig barátként fogadnak. Szép és sikeres éveket töltöttem a Hajdúságban, családommal együtt nagyon jól éreztük magunkat Debrecenben. Ha korábban gólt szereztem, vagy szerzek ellenük, sosem ünnepeltem, ünneplek látványosan. Ami a mostani csapatot illeti, az idei bajnokságban és a Rosenborg ellen is viszonylag sok gólt kaptak, ugyanakkor ne felejtsük: azért rúgtak is párat. Biztos vagyok benne, most, hogy kiestek az Európa Ligából, és már nem két fronton harcolnak, az NB I-ben észrevehetően javul a teljesítményük. A Debrecen az egyik honi topcsapat, jobb formában van mint például korábbi ellenfelünk, a Videoton. Ennek ellenére bravúrgyőzelmet várok a csapatomtól" - mondta el a Cucu becenévre hallgató futballista, aki arccsonttörése miatt ismételten zöld-fehér maszkban lép majd pályára.

[2005787] 2015-08-09 20:15:00 Debrecen - Haladásx;

Az elmúlt években rendre parázs csatákat láthattunk eben a párosításban, nem ritka vendég a pályán a piros lap sem. Ugyanakkor a Loki az elmúlt négy évben mindig otthon tartotta a három pontot, ráadásul gólt sem kaptak ezeken a meccsen a Halitól. De mint ahogy azt elmondta Halmosi is, a DVSC védelme gyenge idén, ezért számíthatunk legalább egy gólra mindkét féltől, melyre igen baráti szorzót kapunk a magyar állami fogadóirodától.

   
hatharom.com: Mindkét csapat szerez gólt
TippmixPro @1.83
[2005787] 2015-08-09 20:15:00 Debrecen - Haladásx;