Vízilabda

Két éve ez volt a döntő

  • hatharom.com

Két éve a montenegrói és a magyar válogatott az aranyért csapott össze, szombaton az ötödik hely a tét a felek meccsén.

Két éve így örültünk a Montenegró felett aratott sikernek.

Nagyot fordult a világ, hiszen amíg a 2013-as világbajnokságon Magyarország és Montenegró az aranyéremért csatázott a helyosztókon, addig a 2015-ös kazanyi tornán a két válogatott az ötödik helyért feszül egymásnak. A meccsnek tehát közel sem lesz akkora tétje, mint két éve, viszont a felek presztízskérdést csinálnak az ütközetből, na, meg az sem mindegy, hogy ki milyen szájízzel hagyja el Oroszországot.

Az USA ellen már jól játszott Benedek Tibor csapata, köszönhetően annak, hogy komolyan vette a csatát, így könnyedén, magabiztosan nyertek Madaras Norberték 13-9-re. Ennek köszönhetően, na, meg annak, hogy Montenegró simán lenyomta Ausztráliát, a délszlávokkal játszunk az ötödik helyért. Egyáltalán nem várható sima meccs szombaton, Benedek Tibor az alábbiakat mondta a vlv.hu-nak: "Montenegró… Meglátjuk, hogy mennyire szívják fel magukat, én arra számítok, hogy nagyon. Az elmúlt két évben általában mindig megvertük őket és egyre dühösebbek. Évről-évre dühösödnek ránk, úgyhogy nyilván így fognak bejönni a vízbe. Tudják, hogy ez az ötödik hely már nem csak arról szól, hogy itt a vb-n mi van, hanem valahol előremutat a jövőbe is."

Véleményünk szerint is roppant szoros találkozó várható, a döntetlen is simán benne van a pakliban, így a Montenegróra kínált +1,5-ös hendikepes fogadás tűnik a legjobb választásnak, amire most kiváló szorzót kínálnak a bukmékerek.

Ázsiai hendikepes fogadás - a     szorzói
Magyarország -1,5 Montenegró +1,5
1.80 1.80