Olasz Foci

Könnyen meglepheti a félkész Juvét a motivált Lazio

Vidal, Tévez és Pirlo távozása mellett Chiellini, Khedira és Morata sérülése is okozhat fejtörést Allegrinek.

Szombaton kora délután kerül megrendezésre Kínában az idei Olasz Szuperkupa fináléja, amelyen a bajnok Juventus a kupamásodik Lazióval csap össze. Habár a Sasok régóta nem tudták legyőzni az Öreg Hölgyet, ezúttal bizakodhatnak a fővárosiak, ellenfelüket ugyanis a távozó klasszisok mellett sérülések is sújtják.

   
  1 X 2
Juventus-Lazio 2.00 3.25 3.65

"Készen állunk a küzdelemre, és nem lehetetlen legyőzni a Juventust, láthattuk a Coppa Italia döntőjében is. Olaszország legjobb csapatával nézünk szembe, de nekünk is erős csapatunk van. Ugyanakkor ellenfelünk elvesztett kulcsjátékosokat, amiből még akár előnyt is kovácsolhatunk" - nyilatkozta Federico Marchetti, a Lazio kapusa.

Várható kezdőcsapatok
Juventus: Buffon, Lichtsteiner, Bonucci, Rugani, Evra, Pogba, Marchisio, Sturaro, Zaza, Dybala, Mandzukic
Lazio: Marchetti, Basta, De Vrij, Gentiletti, Radu, Biglia, Cataldi, Onazi, Candreva, Anderson, Klose

A Laziónak új hiányzókkal nem kell szembenéznie, így Stefano Pioli majdnem a legerősebb csapatát küldheti pályára, nem úgy viszont Massimiliano Allegri. Az olasz tréner több kritikát is kapott, amiért mindössze öt nappal az első edzés után már pályára is léptek a Borussia Dortmund ellen felkészülési találkozón. Mint azt Allegri elmondta, a hiányzók nélkül is szeretnének jó meccset játszani: "Sajnálom a sok sérültet, de nyugodtan kezeljük a helyzetet, és reméljük, hamar visszatérnek a maródiak. A legfontosabb szombaton az lesz, hogy jó meccset játsszunk, ami tarthat akár 120 percig is. Jó állapotban, bizakodva várjuk a Lazio elleni meccset".

[1980138] 2015-08-08 14:00:00 Juventus - Laziox;

Ami a két csapat elmúlt találkozóit illeti, a Sasok 2013 óra nem tudták legyőzni az Öreg Hölgyet, döntetlent is csak kétszer értek el az elmúlt években. Tavaly a Juventus 3-0-ra, illetve 2-0-ra nyert a Serie A-ban, az Olasz Kupa döntőjében pedig a hosszabbítás hozta meg a sikert Buffonéknak. A hiányzók miatt ez a Juve-kezdő szerintünk nem tűnik túl erősnek, érdemes lesz azonban megvárni a fogadóirodák oddsait a lapokra, az utolsó öt meccsen ugyanis négy piros lap mellett 23 sárgát is kiosztottak a bírók.

[1980138] 2015-08-08 14:00:00 Juventus - Laziox;
tippmixpro