Vízilabda

Szoros meccsek várhatóak a női helyosztókon

  • hatharom.com

A végéhez ért a női vízilabda vb, pénteken már a helyosztókra kerül sor. Naná, hogy mind a négy meccsre van tippünk!

Idén az amerikaiak nyerhetik a női vízilabda világbajnokságot.

A 7. helyért Spanyolország és Oroszország csatázik, ahol a házigazda oroszok számítanak esélyesnek a bukmékereknél. Azonban ez az a tipikus mérkőzés, ahol bármi megtörténhet, hiszen a spanyolok azért jóval nagyobb játékerőt képviselnek, viszont, ahogy kiestek a rájátszásból látszik rajtuk, hogy nem igazán érdekli őket a torna. Mindezek után erre a meccsre a legjobb választás a gólok számára fogadni, még pedig a 20,5-nél többre, amely fogadási lehetőségre kiváló szorzón fogadhatunk a    -n.

Az 5. pozícióért Kína és Görögország feszül egymásnak, mely meccsen a kínaiak az esélyesek, amivel egyet kell, hogy értsünk. Az ázsiaiak kiválóan szerepelnek a világbajnokságon, mindössze csak egy szerencsétlenül sikerült ötméteres párbajnak köszönhető, hogy nem játszanak éremért. A görögök a komolyabb meccseken nem tudtak felnőni a feladathoz, vélhetően pénteken sem fognak. A kínai sikerre kétszeres pénzért fogadhatunk.

A bronzmeccsen Ausztrália és Olaszország találkozik, amely ütközet szintén kiszámíthatatlan. Az olaszok jobban teljesítettek eddig a világbajnokságon, de az ausztrálokra sem lehet panasz. Júniusban a Világligában egy góllal voltak jobbak az óceániak, véleményünk szerint azonban ezúttal simán lehet döntetlen a találkozó, ami hatszoros pénzt érne a    -n.

A döntőben Hollandia és USA találkozik, ahol szinte borítékolható a tengerentúliak győzelme. Na, nem csak azért, mert egyszerűen jobbak és jóval stabilabbak, mint a hollandok, hanem például azért is, mert a két hónappal ezelőtti Világliga Szuperdöntőjében kétszer - 8-3-ra és 8-5-re - is legyőzték az európaiakat. A minimum háromgólos amerikai sikerre pedig most is megvan az esély, amelyre 1.80-szoros szorzón fogadhatunk.