Átigazolás

Ez nem fog jól mutatni Di María önéletrajzában - Ferdinand

Az egykori United-bekk szerint Di Maríának inkább bizonyítania kellett volna, nem pedig más csapat után nézni.

A napokban aláírhat Ángel di María a PSG együtteséhez, miután a Manchester Unitedben egy év alatt túl sokat nem tudott letenni az asztalra. Rio Ferdinand, aki hat bajnoki címet is nyert a Vörös Ördögökkel, elmondta, ő ilyen helyzetben inkább megküzdene a szurkolók elismeréséért, és be akarná bizonyítani magának, hogy nem vallott kudarcot.

A PSG nyeri a francia bajnokságot?
Igen - Tippmixpro @1.12

"Most már mindig ott lesz az önéletrajzában, hogy Manchesterben elbukott. Profiként én nem szeretnék ilyen emlékeket, ha választhatnék, biztosan maradnék, hogy bizonyítsak mindenkinek, beleértve magamat is. Szurkolóként is azt szerettem volna, ha Di María marad, hiszen nagyon sokat fizetett érte a klub. De sajnos ez üzlet, hiába érthető a szurkolók csalódottsága. Ha Louis van Gaal úgy döntött, nem illeszkedik az elképzeléseibe a játékos, akkor el kell adni" - nyilatkozta Ferdinand, aki be is ajánlotta a Chelsea által is megkeresett Everton-védőt, John Stonest egykori csapatának.

A hírek szerint az argentin támadó négy évre ír alá a párizsiakhoz 44 millió fontért, mellyel a United egy év alatt közel 16 millió fontot bukna a játékossal.

[1989781] 2015-08-07 20:30:00 Lille - Paris Saint Germainx;