Heti műsor

Talpon marad-e a Vidi és a Loki?

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Gyurcsó Ádáméknak van esélyük a továbbjutásra a Bajnokok Ligájában.

A Loki hátrányból, a Vidi 1-1-ről várja a visszavágót

A Videoton 1-1-es döntetlennel a háta mögött utazik Fehéroroszországba, vagyis minimum egy gólt kell szereznie a BATE Boriszov otthonában, hogy egyáltalán ki tudja harcolni a továbbjutást. Ez bőven benne van a pakliban, hiszen nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a magyar bajnok jobban játszott a múlt heti odavágón. Persze a kinti mérkőzés teljesen más kávéház lesz, de a Vidi erőt meríthet hétvégi bajnokijából, amikor is 10 emberrel a 93. és a 95. percben lőtt góllal tudott fordítani és nyerni a Diósgyőr otthonában. Mindezek után benne van a pakliban, hogy Gyurcsó Ádámék meglepik a BATE-t, főleg, ha a fehéroroszok ugyanúgy előadják a nagy semmit, mint Székesfehérváron. A Videoton gólt szerez fogadási lehetőségre pedig 1.75-szörös pénzért fogadhatunk a    -n, ami bőven baráti.

A Debrecen 3-2-re kikapott hazai pályán a Rosenborgtól, avagy nyernie kell Norvégiában, ha tovább akar jutni, de úgy, hogy vagy kettővel teszi azt a Loki vagy lő minimum három gólt. Az odavágó második félideje alapján sajnos egyikre sincs igazán sansz, de, ha úgy játszik Kondás Elemér csapata, mint ahogy az első félidőben, Debrecenben, akkor talán összejöhet a csoda. Mindenesetre a visszavágó toronymagas favoritja a Rosenborg, a norvégokra 1.60-szoros pénzért fogadhatunk, míg, ha a Loki nem kapna ki, akkor a feltett tétünk 1.95-szörösét kapnánk vissza a    -tól.

Jön a Videoton-Ferencváros szuperrangadó!

Az előttünk álló hétvégén már a negyedik fordulót rendezik a magyar élvonalban, ahol ismét jó pár pikáns találkozóra kerül sor. A leginkább várt mérkőzésre Székesfehérváron kerül sor, ahol a bajnok Videoton fogadja a kupagyőztes Ferencvárost. A felek már találkoztak az idei szezonban, pont a Sóstói Stadionban, akkor a fővárosiak 3-0-ra nyertek a Szuperkupa fináléjának keretén belül. Azóta a zöld-fehérek kiestek az Európa Ligából, de a bajnokságban szárnyalnak, míg a Videoton még mindig áll a nemzetközi kupaporondon, hiszen ha ki is esik a BATE ellen, akkor is az Európa Liga playoff körébe jut. A hétvégi találkozó teljesen háromesélyes, talán egy fokkal a vendégek várják jobb előjelekkel a találkozót.

Szombaton összeméri tudását a bajnokságban a két újonc, avagy a Vasas a Békéscsabához látogat. Mindkét gárdának szüksége van a pontokra, hiszen eddig valamennyi meccsüket elbukták az élvonalban, vagyis abszolút háromesélyes mérkőzésre van kilátás. Az eddig felemásan teljesítő MTK a múlt héten hazai pályán hatalmas pofont kapó Diósgyőrt fogadja. Lélektanilag a fővárosiak várják jobb passzban a mérkőzést, de az ilyen típusú találkozók azok, ahol bármi megtörténhet. Ez az állítás szintén igaz a Paks-Honvéd találkozóra, hiszen két jól védekező csapat találkozik, avagy aligha kell gólokra fogadni szombaton az atomvárosban.

Két jó formában lévő gárda, avagy az Újpest és a Puskás Akadémia is összeméri tudását szombaton, ahol a hazai pálya előnye miatt a lila-fehérek számítanak a favoritnak, de nem becsülnénk le a Puskást, sőt, a meglepetés is benne van a levegőben. Az Európa Ligában érdekelt Debrecen a jól rajtoló Haladást fogadja a 4. forduló zárómérkőzésén. Az oddsok alapján a cívisvárosiak az esélyesebbek, de nagy kérdés, hogy Bódi Ádámék mennyire fáradnak el a Rosenborg elleni idegenbeli meccsben.

Fogadás az NB I 3. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 18:00 INFO Békéscsaba-Vasas 2.35 3.25 2.85
Szombat, 18:00 INFO MTK-Diósgyőr 1.95 3.35 3.60
Szombat, 18:00 INFO Paks-Honvéd 2.30 3.25 2.95
Szombat, 18:00 INFO Újpest-Puskás 1.65 3.45 5.25
Szombat, 20:30 INFO Videoton-Ferencváros 2.85 3.25 2.35
Vasárnap, 20:15 INFO Debrecen-Haladás 1.45 3.95 7.20

Hosszú Katinkáért is szurkolhatunk a héten.

Fokozódik az izgalom Kazanyban

Az úszóknál is megkezdődnek a versenyek, hazánkból 16-an próbálnak szerencsét Kazanyban, avagy van esélyünk egy éremben gazdag világbajnokságra. A hatharom.com minden nap felvezetővel jelentkezik az úszó világbajnoksággal kapcsolatban, aki viszont fogadni is akar az eseményekre, az látogasson el aLogibet oldalára, ahol jobbnál jobb tippeket kaphat.

Ami a vízilabdát illeti, férfi válogatottunk a legjobb nyolc között van, míg a nők sajnos a 9-12. helyért csatáznak majd a folytatásban. Ami viszont biztos, hogy a női és a férfi válogatottunk mérkőzései előtt napról napra előzetessel jelentkezünk, tippeket pedig a Logibet.com-on találhattok.

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten - a fent felsoroltakon kívül - a BL-selejtezőkre, a további Európa Liga párharcokra, illetve a Premier League-re és a Német Kupára lesz érdemes figyelni. Az angol bajnokság előtt szezon felvezetővel, a hétvégi forduló előtt pedig a szokásos tippekkel jelentkezünk. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Logibet-en, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és aLogibet-tel tartani, hiszen ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!