NB I

Itt a legjobb tipp a Diósgyőr-Vidi meccsre!

  • hatharom.com

Fogadnál az NB I hétvégi rangadójára, de még nincs tipped? Segítünk! Alábbi cikkünkből kiderül, hogy mire érdemes fogadni a Diósgyőr-Videoton rangadón.

Vajon mire megy a Vidi Miskolcon?

A szorzók átfordultak, hiszen a bukmékereknél már a Diósgyőr a favorit, és nem a Videoton. Ez valamilyen szinten érthető, hiszen a bajnokcsapat enyhén szólva is pocsékul kezdte a bajnokságot, két 1-0-s vereség, a tavaly éppen bennmaradó Honvéd és Haladás ellen. Viszont a DVTK sem lehet túlságosan büszke magára, hiszen az újonc Vasast nagy nehezen legyőzte, majd a Fradi ellen sima vereséget szenvedett.

Mindezek után a lehető legjobb választás, ha gólokra fogadunk az NB I hétvégi rangadóján, még pedig arra, hogy mindkét csapat betalál. Most lehet, hogy egy páran hüledeznek, de amit eddig a két védelem produkált az idei szezonban, azt mindennek lehet nevezni, csak éppen stabil védekezésnek nem. A Videoton a walesi Bajnokok Ligája találkozót leszámítva minden (!) meccsén kapott gólt, pedig tavaly 30 mérkőzésen kapott 14 találatot a piros-kék együttes, ráadásul Juhász Roland kidőlt a sorból, avagy ismét esély van az újabb bekapott gólra. A Diósgyőr is bebizonyította, hogy védelme továbbra sem stabil, hiába érkezett új mester a kispadra, és Lipták Zoltán a hátsó alakzat tengelyébe. A miskolciak védősora átjáróházra hasonlított a múlt héten a Fradi ellen, de a Vasas is simán mattolta őket, vagyis nem lennénk meglepve, ha a Vidi a gyors szélsőivel feltörné a hazaiak hátsó alakzatát.

[2005778] 2015-08-01 18:00:00 Diósgyőr - Videotonx;

Ami a támadósorokat érinti, a hazaiakéval nincs különösebb probléma, hiszen eddig minden meccsükön betaláltak, és ezek mellett formás akciókat vezettek a bajnokikon, amit Bekő Balázsnak köszönhetnek a piros-fehérek, aki a Kecskemét után Miskolcon sem az alibi előre játékra törekszik. A Vidiével már annál inkább vannak gondok, hiszen hat tétmeccsén mindössze kétszer találtak be, az NB I-ben pedig még gólt sem lőttek a fehérváriak, pedig tavaly 64-ig jutottak. Véleményünk ez a sorozat szombaton szakad meg, hiszen már Rudolf Gergely is bevethető lesz elöl, és látva a hazaik védekezést, könnyedén megtörhet a jég. Arról nem is beszélve, hogy a felek legutóbbi öt tétmérkőzésen rendre betalált mindkét fél, avagy már-már vétek lenne otthagyni ezt a magas szorzót.

[2005778] 2015-08-01 18:00:00 Diósgyőr - Videotonx;
Mindkét csapat szerez gólt? - a     szorzói
Igen Nem
1.74 1.86