Tipp

Bocs, Loki, nem igazán bízunk bennetek...

  • varin

A Rosenborg nem Skonto Riga, könnyen beletörhet a debreceniek foga.

Csütörtök este  norvég listavezető látogat a Nagyerdei Stadionba, ahol várhatóan ismét remek lesz a hangulat. Múlt héten a Campus Fesztiválnak és az ultrák visszatérésének köszönhetően a DVSC simán nyerni tudott a Skonto Riga ellen, de úgy vélem, az egy kifutott eredmény volt. Rá néhány napra már ismételten döcögött a szekér, a Debrecen csak 1-1-et játszott a Puskás Akadémiával. Továbbra is gond van csatárposzton, Kulcsár Tamás biztosan nem játszik még, így marad Sidibe, Balogh Norbert és Castillion, valamint Tisza Tibor, bár utóbbi inkább hátravontan játszik. De mégsem a támadójáték a legnagyobb gond a csapatnál, hanem a belső védelem, amely bármilyen összeállításban lépjen is pályára, hibát hibára halmoz, amit a nem túl jó formában lévő Verpecz sem ellensúlyoz.

További tippekért látogasd meg a Logibet oldalát!

A Rosenborgnak kitűnő szezonja van, 17 meccsből csupán ötöt nem nyertek meg, idegenben kilenc meccsen szereztek 21 egységet. Két Európa Liga-párharcon vannak túl a Debrecenhez hasonlóan, igaz, a feröeri Vikingur és az izlandi KR elleni győzelem nem hatalmas fegyvertény, de idegenben mindkét meccset behúzták.

A debreceniek reménykedtek a nagy hőségben, de a norvégok imái találtak meghallgatásra, őszies, hűvös idő lesz a Cívisvárosban csütörtök este. A Loki nem is olyan régen összemérte erejét egy norvég csapattal, akkor a Strömsgodset simán nyert Nyíregyházán.

Habár valóban ott állnak majd a szurkolók a Loki mögött, ami sokat segíthet, a két csapat között nagy a különbség. Véleményem szerint előnnyel várja majd a visszavágót a Rosenborg, és könnyen lehet, hogy kettős győzelemmel jutnak tovább Pedersenék.

Debrecen-Rosenborg
hatharom.com-tipp: Rosenborg
TippmixPro @2.45
Eddig éri meg: 2.35
Tét: 3/10