Heti műsor

Nehéz meccsekre készülnek nemzetközi kupacsapataink

  • hatharom.com

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Vajon a Loki a Rosenborg ellen is parádézik?

Már csak a Vidi és a Loki van talpon.

A Videoton kínkeservesen jutott be a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába, ahol a fehérorosz bajnokkal, a BATE Boriszovval meccsel. A fehérváriak idén nyújtott produkciója alapján valóságos csoda, hogy a    -n a magyar gárda az esélyesebb, hiszen a bukméker Juhász Rolandékra 2.55-szörös, míg a vendégekre 2.65-szörös pénzt kínál. Ha úgy játszik a Vidi, mint ahogy a walesi riválisa vagy a Haladás ellen tette a múlt héten, akkor a BATE legalább kétgólos sikerében - 5.10-szeres odds - hatalmas érték van.

Ami a Debrecent illeti, a Loki minden idők legjobb norvég csapatával, a Rosenborg együttesével találkozik csütörtökön. A piros-fehérek csúcsformában várják az Európa Liga találkozót, igaz, a vendégek sem panaszkodhatnak teljesítményükre mostanság. Talán ezért is hozták ki a bukmékerek abszolút háromesélyesre a találkozót, hiszen a    -n 2.50-ért fogadhatunk a Debrecen, a norvégok sikere 2.60-szoros, míg a döntetlen 3.10-szeres pénzt ér. Érték egyértelműen a találatok számában van, hiszen mind Kondás Elemér alakulata, mind a norvégok roppant gólgazdag találkozókat vívnék idén, vagyis a mérkőzés góljainak száma 2,5 feletti - 1.75-szörös odds - fogadással aligha lövünk mellé.

Budapestre és Miskolcra fókuszálunk

A hétvégén több rangadót is rendeznek az NB I 3. fordulójában, hiszen összecsap hosszú idő után a két lila-fehér csapat az Újpest és a Békéscsaba, ahol ezúttal a fővárosiak számítanak az esélyesebbnek. Ha már a főváros, akkor a Honvéd-Debrecen és a Vasas-Ferencváros klasszikus mellett sem mehetünk el szó nélkül. Perpillanat mindkét találkozón a vendégek a favoritok, azonban nem lenne meglepetés, ha a házigazdák rossz vendéglátók lennének.

A bajnok Videoton a miskolci katlanba látogat, vagyis a Diósgyőrrel meccsel. Bekő Balázs csapata pihenten, míg a fehérváriak a BATE Boriszov elleni páros találkozó "szünetében" teszik tiszteletüket keleten, avagy bármilyen eredménnyel véget érhet a találkozó. Az MTK a Haladáshoz, míg a Paks a Puskás Akadémiához látogat, amely összecsapások szintén háromesélyesek.

Fogadás az NB I 3. fordulójára - a    oddsai
Dátum Mérkőzés 1 X 2
Szombat, 18:00 INFO Haladás-MTK 2.80 3.25 2.40
Szombat, 18:00 INFO Puskás Akadémia-Paks 2.62 3.15 2.62
Szombat, 18:00 INFO Újpest-Békéscsaba 1.53 3.65 6.55
Szombat, 20:30 INFO Diósgyőr-Videoton 2.90 3.30 2.30
Vasárnap, 18:00 INFO Honvéd-Debrecen 3.05 3.35 2.20
Vasárnap, 18:00 INFO Vasas-Ferencváros 6.55 3.65 1.53

Bendek Tiborék sima sikerrel kezdheitk a világbajnokságot.

Elkezdik férfi vízilabdázóink is

A Benedek-csapat is megkezdi szereplését a kazanyi vizes világbajnokságon, a magyar férfi vízilabda-válogatott hétfőn délután Kazahsztánnal találkozik, amely meccsen csak az a kérdés, hogy hány góllal győzzük le az ázsiai alakulatot.

A folytatásban felváltva játszik a női és a férfi válogatottunk, a mérkőzések előtt pedig felvezetővel jelentkezik napról napra a hatharom.com.

Amire még érdemes figyelni

Fociból ezen a héten - a fent felsoroltakon kívül - a BL-selejtezőkre, a további Európa Liga párharcokra, továbbá az edzőmérkőzésekre lesz érdemes figyelni. Természetesen a szokásainkhoz híven a legnagyobb profittal kecsegetető tippeket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a LOGIBET.COM-on, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, a szokásos előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, vagyis ezen a héten is érdemes lesz a hatharom.com-mal és a LOGIBET.COM-mal tartani, hiszen, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok!