Labdarúgás

Kikap-e a Haladás kettővel Fehérváron?

  • hatharom.com

A tavaly éppen bennmaradó Haladás megtréfálhatja a bajnokot otthonában, avagy a szombathelyiek ponttal vagy akár pontokkal térhetnek haza Székesfehérvárról.

Király kifoghat a Videotonon. - Fotó: nyugat.hu

Székesfehérváron ismét sikerült szétverni a bajnokcsapatot, a piros-kékek játéka kilátástalan, és szégyenszemre majdnem sikerült kiesniük a gyakorlatilag amatőr walesi bajnok TNS ellen a Bajnokok Ligájából. Hosszabbításban azért továbbjutottak Gyurcsó Ádámék, de amit eddig produkáltak a szezonban - sima vereség hazai pályán a Ferencváros ellen, nyögvenyelős győzelem Walesben, pofon Kispesten, illetve a keddi szerencsétlenkedés - az minden idők egyik leggyengébb fehérvári idénykezdése, mióta dől a lé a futballba a koronázó városban.

[2005775] 2015-07-25 18:00:00 Videoton - Haladásx;

Noha az előző szezonban 7-0-ra nyert a Vidi a Hali ellen hazai pályán, a szerdai 120 percnek, illetve a jövő heti, BATE Boriszov elleni komoly rangadónak köszönhetően vélhetően egy igen felforgatott - nem mintha a mostani alapcsapata a Videotonnak nem lenne az - kezdővel állhat ki a bajnok szombaton. Ezt pedig könnyedén kihasználhatja a szombathelyi alakulat.

A Haladás a nyitófordulóban 2-0-ra kikapott hazai pályán a Ferencvárostól, de azon a meccsen igen pechesek voltak a zöld-fehérek, hiszen a fővárosiak a meccs elején betaláltak, azután gyakorlatilag ráültek a meccsre, a Hali pedig nem volt szerencsés és nem tudott gólt lőni. Ha viszont ugyanolyan szervezettek lesznek Mészöly Gézáék szombaton, mint múlt héten voltak, akkor bizony akár pontot, pontokat lophatnak Székesfehérvárról. Még úgy is, hogy a csapat kapitánya, Halmosi Péter igen komoly sérülést szenvedett, és nem lép pályára a hétvégén.

Minden tényezőt figyelembe véve perpillanat úgy véljük, hogy nincs két vagy több gól a felek között, vagyis a Haladás +2-es európai hendikep tűnik a legjobb választásnak a mérkőzésre, amire a    -n 1.55-szörös pénzért fogadhatunk.

Fogadás európai hendikeppel a mérkőzésre - a     szorzói
Videoton -2 Döntetlen -2 Haladás +2
3.90 4.00 1.55
A tippünk akkor nyer, ha a Haladás győz, döntetlent játszik vagy maximum egy góllal kap ki.