Darts

Felszálltunk a Wade vonatra

  • hatharom.com

A World Matchplay csütörtöki és pénteki játéknapján már a legjobb négy közé jutás a tét.

A negyeddöntő tutija

Az első és a második fordulóban is a korábbi bajnok James Wade-nak szavaztunk bizalmat, és mivel nagyszerű játékkal hozta a győzelmeket, így a folytatásban is kitartunk mellette. A legjobb nyolc között az a Mensur Suljovic lesz az ellenfele, aki a torna eddigi legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy az előző körben kiütötte a világbajnoki címvédő Gary Andersont. Ehhez persze kellett az is, hogy a skót klasszis tudása alatt játsszon, de ez semmit nem von le a horvát érdemeiből, aki ismét bizonyította, hogy hatalmas szívvel képes játszani. Egy ilyen skalp után nehéz jól játszani a következő meccsen, pláne, hogy újra egy nagy bravúrt kellene bemutatni. Győzte már le Wade-et, ráadásul nem is akárhol, a londoni világbajnokságon, viszont az akkor élete tornája volt. Most is inkább csak az ellenfelei kicsit gyengébb teljesítményét használta ki, az angol már túl nagy falat lesz számára.

James Wade-Mensur Suljovic
Hatharom-tipp: Wade nyer
TippmixPro @ 1.16

A negyeddöntő lutrija

A negyeddöntős párosítások között leginkább a Phil Taylor-Dave Chisnall meccsben van benne a meglepetés. Az angol legenda játékára nem lehetett eddig panasz, az első körben John Hendersont, majd a második kanyarban Andy Hamiltont is magabiztosan verte, az igazán kemény dió azonban most következik számára a hetedik kiemelt Chisnall személyében, aki egyre inkább kezd felnőni a legjobbak szintjére. Idén már négyszer is összecsaptak, 2-2 az állás, tehát jól látszik, hogy a fiatalabb angol képes legyőzni Taylort. 

Phil Taylor-Dave Chisnall
Hatharom-tipp: Chisnall nyer
TippmixPro @ 3.25

 

További darts-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!