Darts

Íme három ütős tipp a World Matchplay második fordulójára

  • hatharom.com

A darts World Matchplay keddi és szerdai játéknapján a második fordulós meccsekre kerül sor, mi pedig ismét három tippel indulunk harcba a bukmékerek ellen.

A második forduló tutija

Az első forduló után a másodikban is James Wade továbbjutásában vagyunk a legbiztosabbak. A négyszeres vb-elődöntős angolnak ez a legerősebb tornája és most is meggyőző teljesítménnyel kezdett. Ugyanez már ellenfeléről, Brendan Dolanról nem mondható el, az észak-ír dartsos a leggyengébb átlaggal (88.52) és a legrosszabb kiszálló mutatóval (27.03%) rendelkezik a 16 közé jutott játékosok közül. Nem meglepő a gyengébb játéka, ezen a tornán soha nem ment neki igazán, ez csupán a második alkalom, hogy túlélte a főtáblát, a negyeddöntőbe pedig még egyszer sem sikerült jutnia. Az első körös teljesítménye alapján meglepő lenne, ha borítani tudná a papírformát a jó formában lévő Wade ellen. Számunkra tehát nem kérdés, hogy az angol jut a legjobb nyolc közé.

James Wade-Brendan Dolan
Hatharom-tipp: Wade nyer
TippmixPro @ 1.16

A második forduló legkomolyabb értékkel kecsegtető tippje

A második fordulós meccsek közül Dave Chisnall és Keegan Brown ütközete ígérkezik az egyik legjobbnak, melyben bőven benne van a meglepetés is. Brown az egyik legtehetségesebb fiatal játékos, tavalyelőtt megnyerte a junior vb-t, idén pedig Coventryben első profi tornagyőzelmét könyvelhette el. Több komoly skalp is fűződik már a nevéhez, tavaly a Grand Slam of Dartson kis híján Chisnallét is begyűjtötte. Ezen a szorzón komoly értéket látunk a fiatal angolban, pláne, hogy az első fordulóban nagyszerű játékkal ütötte ki a 10. kiemelt Robert Thorntont, míg Chizzy igencsak megszenvedett a továbbjutásért Jamie Caven ellen.

Dave Chisnall-Keegan Brown
Hatharom-tipp: Brown nyer
TippmixPro @ 2.95

A második forduló lutrija

Az első fordulóban Simon Whitlock volt az egyik, akit verettünk, ám az ausztrál Varázsló a sok-sok gyenge tornája után most végre tudásának megfelelően játszott. Ennek ellenére a bukmékerek Ian White ellen őt tartják az underdognak, az angol riválisa ugyanis 100 feletti átlaggal jutott tovább. White-nak nem ez volt az első alkalom a World Matchplayen, hogy meggyőző játékkal vette az első kört, utána viszont rendre nem tudta a következő meccsére átmenteni a jó formáját. Most is visszaesést várunk tőle, ez pedig a vesztét jelentheti.

Simon Whitlock-Ian White
Hatharom-tipp: Whitlock nyer
TippmixPro @ 1.85

 

További darts-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz!