Labdarúgás

A Haladás megnehezítheti a Fradi dolgát

  • hatharom.com

Az alaposan feltuningolt Haladás mellett a hőséggel is meg kell küzdeni a Ferencvárosnak Szombathelyen.

A két rutinos játékos kibabrálhat a Fradival a nyitófordulóban. - Fotó: nyugat.hu

Az előző szezonban éppen csak sikerült meghosszabbítania élvonalbeli tagságát a Haladásnak, ennek köszönhetően a klub vezetése alaposan megerősítette az idei évadra a játékoskeretet. Nem kevesebb, mint nyolc új játékos érkezett Szombathelyre, az új arcok közt pedig megtalálhatjuk Király Gábort, Predrag Bosnjakot, Gosztonyi Andrást, Ugrai Rolandot, a belga Wils-testvéreket, Szasa Popint és Ante Batarelot. A gárda viszont elveszítette legértékesebb játékosát, Radó Andrást, aki éppen a vasárnapi vetélytárshoz, a Ferencvároshoz igazolt. A Haladás trénere, Mészöly Géza a haladasfc.nyugat.hu portálnak az alábbi nyilatkozatot tette a hétvégi találkozó előtt:

"Az edzőmeccsek eredményét illetően természetesen nem vagyok elégedett, de az volt fontos számunkra, hogy bele tudjuk tenni a munkát. Az új játékosok szinte napról-napra érkeztek csak a csapathoz, és a keretünk csak ezen a héten állt össze véglegesen. Úgy érzem, hogy amit szerettünk volna, azt megvalósítottuk, de az említett dolgok azért nehézséget okoztak. Sok új játékos van a csapatban, mert úgy döntöttünk, hogy minden csapatrészt meg szeretnénk erősíteni. A fővárosi csapat ellen egy igazi rangadót várok, a Haladásnak a Ferencváros ellen mindig is nagy meccsei voltak, nagyon sokat meséltek erről. A Fradi az ország egyik legjobb csapata, ez nem is kérdés. Fantasztikus menetelésük volt a tavalyi bajnokságban. Nagyon összeállt a Ferencváros, és példaértékű, ahogy klubszinten dolgoznak. Tiszteljük az ellenfelet és elismerjük az eredményeiket, de szeretnénk megmutatni, hogy mi is kezdünk egy olyan csapattá formálódni, amely okozhat majd pozitív meglepetéseket a bajnokságban."

[2005767] 2015-07-19 18:00:00 Haladás - Ferencvárosx;

Ahogy Mészöly Géza is említette a Ferencváros egy nagyon összeszokott csapat, azonban a csütörtöki Európa Liga mérkőzése abszolút nem sikerült a fővárosiaknak. A tikkasztó melegben egyszerűen nem volt szufla a IX. kerületiekben, érdekes volt látni, hogy a szezon negyedik tétmérkőzésén a 60. perctől egyszerűen nem volt ereje a zöld-fehér játékosoknak, és a bosnyákok játszi könnyedséggel hatástalanították a Fradi támadásait. Ennek köszönhetően a vendégek vélhetően egy felforgatott csapattal lépnek pályára vasárnap, hiszen számukra perpillanat most a nemzetközi kupaszereplés az első a sorban. A rotációban Thomas Doll mester viszont nem számíthat Hajnal Tamásra és Stanislav Sestákra, akik továbbra sem 100 százalékosak. Ezen kívül a meteorológusok szerint a mérkőzés időpontjában 37 fok körüli hőmérséklet és igen magas páratartalom várható, ami nem a Fradi malmára hajtja a vizet, főleg, ha a fővárosiak hétközi mérkőzését vesszük alapul.

[2005767] 2015-07-19 18:00:00 Haladás - Ferencvárosx;

Ami az esélyeket illeti, a    -n egyértelműen a fővárosiak a találkozó esélyesei, háromesélyben mindössze 1.50-szeres pénzért fogadhatunk a Fradira. Arra a csapatra, amely legutóbb tavaly októberben kapott ki az NB I-ben, a Diósgyőr elleni 2-1-es vereség óta viszont 20 bajnokit (!) tudott le veretlenül. Ha újfent kikapna Thomas Doll együttese, akkor a tétünk 6.20-szorosát (!) kaphatnánk vissza a magyar online fogadóirodától. A gólok számát illetően a bukmékerek legalább három találatra számítanak.

Háromesélyes fogadás - a     szorzói
Haladás Döntetlen Ferencváros
6.20 3.90 1.50
Fogadás a gólok számára - a     szorzói
Határ Alatt Felett
1,5 3.20 1.26
2,5 1.90 1.70
3,5 1.29 3.00
4,5 1.12 4.50