NB I

Kispesten kezd a bajnok

  • hatharom.com

A bajnok Videoton a Honvéd otthon kezdheti meg menetelését a 2015-2016-os szezonban.

Az előző szezonban a Honvéd az utolsó forduló eredményeinek köszönhetően őrizte meg élvonalbeli tagságát. Evégett arra lehetett számítani, hogy a szokásoknak megfelelően Kispesten ismét komoly vérátömlesztés lesz. Ez nem így történt, hiszen érkező oldalon alig jegyezhetünk fel játékosokat, a távozók oldalán viszont rengetegen vannak, vagyis a tavalyi évad csapata még tovább gyengült. Az edzőmérkőzések sem sikerültek túl jól Marco Rossi fiainak, hiszen még szlovák másodosztályú csapatba is beletört a vörös-feketék bicskája. Mindezek után pedig nem túl jó ómen, hogy a regnáló bajnok, a már két tétmérkőzésen túl lévő Videoton ellen kezdik meg szereplésüket a kispestiek.

[2005768] 2015-07-18 20:30:00 Honvéd - Videotonx;

A székesfehérváriak tehát aranyérmesként, ugyanakkor nem összeszokott csapatként várják a találkozót. Lassan már hagyománnyá válik a piros-kékeknél, ha bajnok lesz a gárda, akkor azt, a rá következő nyári szünetben szét kell verni. Edzőváltás, kezdőkapus, gólkirály, volt csapatkapitány és még jó néhányan távoztak, míg érkező oldalon a fél Győr, egy Juventustól érkező tinicsatár, illetve a Puskás Akadémia volt kapusa található.

Az új elegy pedig eddig felemásan teljesít, hiszen a Szuperkupa döntőben a Vidi hazai pályán nagyon simán kikapott attól a Fraditól, amely egy bosnyák középszintű gárda ellen veszített a Groupama Arénában csütörtökön. Kedden a Bajnokok Ligája találkozóját viszont kínkeserves körülmények között, Gyurcsó Ádám találatával behúzta a Videoton, vagyis pozitívan állhatnak a szombati találkozóhoz a vendégek. Ahhoz a meccshez, amelyet Vad II vezeti majd, az a játékvezető, aki a Videotonnak az előző szezonban öt mérkőzést vezetett, és a budapesti bíróval mind az öt találkozóját megnyerte a bajnokcsapat.

[2005768] 2015-07-18 20:30:00 Honvéd - Videotonx;

Ami az esélyeket illeti, a    -n 1.77-szeres pénzért fogadhatunk a Videotonra háromesélyben, a Honvéddal pedig már kétesélyben is bankot lehet robbantani.

Háromesélyes fogadás - a     szorzói
Honvéd Döntetlen Videoton
4.20 3.50 1.77
Kétesélyes fogadás - a     szorzói
Honvéd vagy döntetlen Honvéd vagy Videoton Videoton vagy döntetlen
1.92 1.26 1.19