La Liga

Szerelések helyett szelfiznek Messivel - Godín

Az Atlético Madrid védője szerint kezdenek túlzásba esni a liga játékosai Messivel kapcsolatban. Dél-Amerikában lényegesen nehezebb helyzetben van.

Lionel Messi, a Barcelona sztárja töménytelen mennyiségű kritikát kapott karrierje során, hogy habár klubcsapatában parádézik, a válogatottban meg sem közelíti azt a teljesítményt. Az uruguayi válogatott Diego Godín ezt az ellenfelek hozzáállásával magyarázta.

"Teljesen máshogy állnak hozzá Dél-Amerikában, sokkal jobban figyelnek rá. Néha poénkodunk a csapattársakkal, hogy Spanyolországban a meccsek előtt a játékosok gyakran szelfiznek Messivel, akkora sztár, de tulajdonképpen ez egyáltalán nem vicc. A válogatottban keményebben bánnak vele, ott lényegesen nehezebb dolga van. A meccsek hangulata is másmilyen, ezért sem tudja azt nyújtani Messi a válogatottban, amit a La Ligában."

A katalán gárda július 22-én kezdi meg a felkészülését, az első tétmérkőzésüket az Athletic Bilbao ellen játsszák augusztus 8-án, a Spanyol Szuperkupa első felvonásában.

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?
Barcelona 1.72
Real Madrid 2.62
Atlético Madrid 15.00
Sevilla 41.00
Valencia 41.00
[1979193] 2015-08-08 20:00:00 Athletic Bilbao - Barcelonax;