Tipp

Borzalmas ütősorok meccsén hatalmas under a papírforma

  • varin

A San Diego Padres és a Texas Rangers ütői is nagyon szenvednek az elmúlt napokban. A határ mégis magas.

Wandy Rodriguez (Texas) - Ian Kennedy (San Diego)

Két rettenetesen gyenge formában lévő ütősor kezd a csapatoknál. Ha az utolsó hét nap statisztikáit nézzük, a két csapat 12 meccset játszott és összesen ütöttek 30 runt. A Padres .197-tel üt, a Texas .220-szal. Fontos, hogy a vendégek amúgy a kevés ütött pont mellett keveset is kapnak, június 17-e óta egyetlen meccs volt, ahol volt legalább 11 run, emellett 17 undert játszottak és egy pusht. A Texas esetében már több volt a sok pontos meccs, de őket az a Los Angeles Angels csapta szét, amely a liga egyik legjobb formájában lévő csapata.

További tippekért látogass el a Logibet rendszerébe!

Két közepes pitcher kezd, Rodriguez és Kennedy, akikben benne van a 3-4-5 run egy meccsen, de azért inkább az erősebb ütősorok ellen tartanék a pontoktól. Érdekesség, hogy a meccs előtti órákban dobócsere történt, Despaigne volt kijelölve, de őt Ian Kennedy váltotta fel. Ez talán még jobb pitching matchup, hiszen Kennedy a borzalmas szezonkezdet után júniusban már god mode-ban dobott. Az év hatodik hónapjától kezdve 41 inning alatt 12 runt kapott be (mondanom sem kell, egy meccsen sem volt over). A Padres amúgy sem erős balosok ellen (.233), míg a Texas .257-es statja a jobbosok ellen közepesnek mondható.

Én egy szokásos Padres-eredményre számítok 3-1, 3-2 valakinek. De nem látom, hogy a gyenge Texas-ütősor éppen az élete formájában dobó Kennedyt üti meg, ahogy azt sem, hogy a San Diego-játékosok éppen most ütnek 7-8 runt.

Texas Rangers-San Diego Padres
hatharom.com-tipp: 10 alatt
Odds: 1.724
Eddig éri meg: 1.61
Tét: 5/10