La Liga

Ronaldo különleges, de soha nem lesz olyan, mint Messi - Arda Turan

A frissen szerződtetett Arda hamar be akarja lopni magát a katalán szívekbe, már le is futotta az első tiszteletkört.

Múlt hét pénteken jelentették be a felek, hogy a török Arda Turan öt évre aláírt a Barcelona együtteséhez. Az Atlético Madrid egyik legkeresettebb játékosa hamar be is szállt a CR7-Messi örök vitába, amelyben természetesen leendő csapattársa mellett foglalt állást.

"Nem hiszem, hogy létezett valaha Messihez hasonlítható játékos. Cristiano különleges, de soha nem lesz olyan, mint Messi." A 28 éves játékos elárulta, több sztárklub is kereste őt, de amikor a Barcelona ajánlatát meghallotta, már nem is létezett más lehetőség számára. "Rengeteg ajánlatom volt, de amikor hallottam, hogy a Barca is érdeklődik irántam, minden mást félrelöktem. Akik ismernek, tudják, gyerekkorom óta a legnagyobb álmom volt ebben a klubban játszani. Örülök, hogy a világ legjobb csapatában játszhatok, és mindent megteszek, hogy a legjobbamat nyújtsam én is. A szurkolók a legjobb Ardát fogják látni, meg fogok harcolni a csapattagságért."

Luis Enrique együttese július 22-én játssza az első felkészülési találkozóját, az Egyesült Államokban sorrendben megmérkőznek a Los Angeles Galaxy, a Manchester United, a Chelsea és a Fiorentina együttesével. Az első tétmeccsre augusztus 8-án kerül sor, a Szuperkupában az Athletic Bilbao lesz a tavaly triplázó klub ellenfele.

Melyik csapat nyeri a La Liga 2015/16-os idényét?
Barcelona 1.72
Real Madrid 2.62
Atlético Madrid 15.00
Sevilla 41.00
Valencia 41.00