Wimbledon

Fucsovics egy győzelemre a főtáblától

  • hatharom.com

A magyar játékos csütörtökön Nikoloz Basilashvili ellen száll harcba a wimbledoni torna utolsó selejtezőkörében.

Kétszeres junior Grand Slam-bajnokunk, a világranglista-165. Fucsovics Márton szerdán három szettben legyőzte az ausztrál Benjamin Mitchellt, ezzel sikerrel vette a második akadályt is a wimbledoni torna selejtezőjében. 

Csütörtökön az utolsó mérkőzés következik a kvalifikációban, ellenfele a vele egykorú, a világranglista 153. helyén álló Nikoloz Basilashvili lesz. Egyiküknek sem ismeretlen ez a terep, mindketten jártak már ilyen magasságban Grand Slam-selejtezőn, sőt, a grúz játékos a Roland Garroson fel is jutott a főtáblára. Fucsovics tavaly Melbourne-ben és Londonban is elverekedte magát a harmadik körig, ott azonban mindkét esetben olyan meccsen bukott el, melyben számtalan esélye volt a szettek, illetve a mérkőzés megnyerésére. 

Ahogyan az oddsokból is látszódik, igencsak 50-50 az esély, annak ellenére, hogy az egymás elleni mérlegük 2-0 a magyar játékos javára. A képessége tehát megvan Marcinak ahhoz, hogy legyőzze Basilashvilit, kérdés, hogy mentálisan felnő-e a feladathoz, hiszen korábban a grúznál könnyebb ellenfelek ellen vérzett el a főtábla küszöbén. 

Wimbledon, harmadik selejtezőkör – a     szorzói
Játékos Odds
Fucsovics Márton 1.70 @ TippmixPro
Nikoloz Basilashvili 1.90 @ TippmixPro
Tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra, ahol a legjobb hazai és nemzetközi tipsterek tippjei közül válogathatsz.