Wimbledon

Fucsovics simán veheti a második akadályt is

  • hatharom.com

Sima győzelemmel kezdett Fucsovics, szerdán Benjamin Mitchell ellen lép pályára a selejtezőkör második fordulójában.

A magyar játékos ellenfele a selejtezőkör második fordulójában az a Benjamin Mitchell lesz, aki ellen 2010-ben megszerezte a junior wimbledoni címet. Akkor a döntőben Fucsovics 6-4, 6-4 arányban múlta felül az ausztrál riválisát. 

Mitchell azóta nem túl nagy karriert futott be, hiszen a világranglistán a 204. hely volt a legjobb, amit eddig el tudott érni, a két szabadkártyás Australian Open szereplése mellett pedig közelébe sem jutott a többi Grand Slam-tornán a főtáblának. Már az is nagy szó, hogy most sikerrel vette az első selejtezős akadályt, hiszen korábban kilencből kilencszer vérzett el rögtön a nyitómeccsén. 

Mindketten elsősorban a Challenger-tornákon próbálnak pontokat gyűjteni, ám amíg Fucsovics igen eredményes ezeken, addig Mitchell általában korán búcsúzik. 

Nem vitás, hogy Marci a jobb teniszező kettejük közül, és az első körben is ő nyújtotta a jobb teljesítményt - 7-5, 6-2-re verte a mexikói Maximo Gonzalezt, míg Mitchellnek szetthátrányból kellett felállni a francia Remi Boutillier ellen -, így egyértelműen a magyar játékos továbbjutása lenne a papírforma.

Fucsovics Márton-Benjamin Mitchell
Hatharom-tipp: Fucsovics
TippmixPro @ 1.35
További tenisz-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!