Protipp

Ezúttal kevés volt a nagy hajrá

  • hatharom.com

Ismételten a hét második fele sikerült lényegesen jobban, ám ezúttal a bukik nyerték a párviadalt. Lássuk, mi történt a 24. héten.

Protipp - 24. hét
2015-06-08 00:00;2015-06-15 00:00;1;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-06-15 00:00;1;1

Jól sikerültek az Eb-selejtezők

A múlt heti, igen csendes hét nap után ezúttal nagyobb kínálatból válogathattak tippmestereink, hiszen az Eb-selejtezők mellett rangos tenisztornákat és válogatott kézilabda-, valamint kosárlabda-mérkőzéseket is rendeztek. 29 tippet adtak le tippmestereink, amelyből 1.82-es átlagoddson 13 nyerőt hoztak össze, a -10.11 egység pedig -7.22%-os ROI-nak felelt meg. A 24. héten főleg a válogatott találkozókból profitálhattunk, hiszen az Eb-selejtezők, valamint az Afrika Kupa kvalifikációs mérkőzései péntektől összesen 6.24 egység pluszt szállítottak. Ezen a héten varin tippjei sültek leginkább, junior tippmesterünk 6.16 egység profitot termelt. Junior tippmestereinkre ITT tudsz feliratkozni.

Így állunk az évben

Az idei statisztikánk a nem túl jó hétnek köszönhetően romlott valamelyest, jelenleg 760 lezárt tipp után 45.16 egység pluszban állunk, találati arányunk 1.87-es átlagoddson 52.63%. Panaszra azonban így sem lehet okunk, hiszen tavaly ilyenkor gyakorlatilag nullában álltunk 647 tipp után. Érdekesség, hogy az átlagodds akkor is 1.87 volt, csak akkor a találati arányunk alig lépte át az 50%-ot.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten főleg a válogatott találkozókkal foglalkoztunk, de a már megszokottnak mondható MLB-tippek mellett kézilabda Eb-selejtezőre, teniszre, valamint a női kosárlabda Európa-bajnokságra is fogadtunk. A 25. héten ismételten kicsit szűkül a kínálat, de a javában dübörgő Copa Américára vagy éppen a füves pályás tenisztornák első állomásaira minden bizonnyal bőséggel ellátjuk majd tippekkel az olvasókat. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. Az előző hét nap legnépszerűbb tippjére igen sok voks érkezett, a befutó pedig végül az U20-as vb-ről érkezett, ahol Tomihmv nyerette Németországot Fidzsi-szigetek ellen -3.5-ös hendikepről. A végtelenül sima, 8-1-gyel végződő tipp 1.98-as szorzóval volt fogadható.

Szavazz a 24. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: