Protipp

Kevés volt a nagy hajrá, minimális mínusz lett május

  • hatharom.com

A hónap utolsó hete remekül sikerült, de így is a bukmékerek nyerték a májusi párharcot.

Protipp - Május
2015-05-01 00:00;2015-06-01 00:00;6;0

Ez történt májusban

Május hónap folyamán 198 tippet ajánlottak tippmestereink a Protipp-rendszerbe, amely átlagon felüli mennyiségnek felel meg. Az év ötödik hónapjában kereken 100 nyertes tippet kínáltak megvásárlásra a tippmesterek, de sajnos az 50,51%-os találati arány az 1.97-es átlagodds mellett kevés volt a pluszos időszakhoz. Az elmúlt hónapban összesen 1033 egység kockáztatása mellett a veszteség 12.26 egység lett, ami -1.19%-os ROI-nak felel meg.

Fejlődő tendencia

Habár a számok valóban apró mínuszt mutatnak, a hónap második fele kifejezetten jól sikerült számunkra. A 20., 21., 22. héten is pluszt termeltünk, azonban a 19. heti zűrzavart ez sem tudta feledtetni. Ami a tippmestereket illeti, nem seniorjainkon múlt a siker, hiszen mr. blonde és Tomihmv is 20%-os ROI felett végzett, előbbi +32 egység, utóbbi +55 egység profitot szállítva az év ötödik havában. Senior tippmestereink tippjeire egyenként is feliratkozhattok profiloldalaikon. Májusban új tippmestert is köszönthettünk a Protipp-rendszerben, Varin is gyakornoki eredményeivel vívta ki a lehetőséget arra, hogy élesben mutassa meg rátermettségét a tippadás területén. Új junior tippmesterünk első hónapja nem is sikerült rosszul, hiszen főleg az MLB-nek köszönhetően +26 egységben zárt. Szintén személyi változás még, hogy csatix gyengébb eredményei miatt egyelőre újra gyakornoki státuszban bizonyíthat.

További újdonság, hogy hamarosan elindul a Protipp 2.0, melynek újításairól részletesebben is olvashattok ide kattintva.

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT!

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már másfél éve szállítja nektek a tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Légy te is Tippmester!

Azok számára, akik érzik magukban az erőt, hogy Tippmesterré váljanak, továbbra is nyitva áll a "gyakornoki program" lehetősége, melynek keretein belül megmutathatják, hogy mit is tudnak valójában! További részleteket arról, hogyan válhat valaki tippmesterré, ide kattintva tudhatsz meg!

Eddigi összesítések - 2015
1. Nem fagytunk le januárban
2. Lógó orral búcsúztattuk  a telet
3. Így győztük le a bukikat márciusban
4. A szeszélyes április sem tudott kibabrálni a tippmesterekkel