Protipp

Így fest majd az új protipp-rendszer!

  • hatharom.com
Címkék:

Hamarosan megújul a protipp-rendszer, és már képet is tudunk róla mutatni. Ha kíváncsi vagy, milyen újításokkal készülünk, alábbi cikkünkből kiderül.

Ahogyan arról korábbiakban már hírt adtunk, hamarosan megújul a Protipp-rendszer. A népszerű tippszolgáltatásunk már több mint másfél éve üzemel, az új verziója pedig még a nyár folyamán a vásárlók számára is elérhető lesz. A fejlesztések végső fázisában járunk, így hamarosan ti is ki tudjátok próbálni a Protipp 2.0-t.

A visszajelzéseiteket mindig nagyon fontosnak tartjuk, és a fejlesztések során igyekszünk azokat beépíteni a rendszerbe. A korábbi tapasztalatok azt mutatták, hogy nagy igény van a sportág szerinti tippválasztásra. Egyesek a focit, mások a teniszt szeretik, míg vannak olyanok, akik az amerikai sportokért rajonganak. Amellett, hogy vannak tippmesterek, akik csak egy adott sportágra tippelnek, rendszeresen előfordul az, hogy egy-egy tippmester több területen is otthonosan mozog, így ajánl tippeket különféle sportágakból.

Jó hír a vásárlók számára, hogy a jövőben feliratkozhatnak egyes tippmesterek sportágaira külön-külön is, tehát ha valaki a kedvenc tippmesterétől szeretne vásárolni kizárólag kézilabda tippeket, könnyedén megteheti.

Természetesen sportágakra lebontva részletes statisztikákat találhattok minden tippmester profiljánál, így mindenki kedvére kiválaszthatja a legprofitábilisabb, legnépszerűbb vagy éppen a legtöbb tippet "termelő" sportágat.

Sokan hiányoltátok korábban, hogy előzetesen nem tudjátok megítélni egy-egy tippről, hogy mennyi ideig játszható meg profitábilisan a fogadóirodában, azaz hogy a kínált odds meddig él. A tipp feladásakor a tippmester jelezni fogja a piac likviditását is, azaz hogy az adott esemény piaca milyen nagyságú "pénzösszeget" fogad be az ajánlott bukmékernél. Ezt az ún. kis/nagy piac kategóriákkal jelöljük, amely sportáganként, versenysorozatonként és fogadási típusonként egyaránt változhat.

Miközben a háttérben zajlanak a munkálatok, továbbra is várjuk a Protipp-rendszerrel kapcsolatos észrevételeiteket, tapasztalatitokat, a Protipp 2.0 elindulásáig pedig folyamatosan beszámolunk majd egy-egy újításról, mely még felhasználóbarátabbá teszi a rendszert. És hogy nem a levegőbe beszélünk, íme egy fotó arról, hogyan fog kinézni a megújult Protipp!