Német Kupa

Klopp kupagyőzelemmel búcsúzna el Dortmundtól

  • hatharom.com
megosztom

Sikeres dortmundi pályafutását kupagyőzelemmel zárná le Jürgen Klopp, de ehhez a Wolfsburgnak lesz egy-két szava.

Klopp kupagyőzelemmel búcsúzna el Dortmundtól.

Jürgen Klopp hét évig irányította a Borussiát, több bajnokságot, szuperkupát, valamint egy Német Kupát nyert a csapattal, 2013-ban pedig a Bajnokok Ligája fináléjáig vezette szeretett klubját. A mester az utolsó dortmundi tétmérkőzésre készül tehát szombaton a berlini Olimpiai Stadionban, és kupagyőzelemmel búcsúzna el a szurkolóktól. Ez viszont nem lesz egyszerű, hiszen a fináléban azzal a Wolfsburggal csatázik a sárga-fekete együttes, amely pazar szezont fut, ráadásul két hete a Farkasok 2-1-re győzték le a Dortmundot.

[1961700] 2015-05-30 20:00:00 Borussia Dortmund - Wolfsburgx;

Tavasszal viszont a Borussiára sem lehet panasz, hiszen féltávnál még kieső volt a BVB a Bundesligában, a végelszámoláskor viszont a csapat odaért a hetedik helyre, amely Európa Liga selejtezőt ér a gárdának a következő szezonban. Mindez annak is köszönhető volt, hogy a gárdában felépültek a húzóemberek, és mindenki tudása legjavát hozta. Ha ez szombatra is kitart, akkor a játékosok méltóképp búcsúzhatnak el edzőjüktől.

A zöld-fehérek számára is nagyon fontos a finálé, a döntőben a januárban, autóbalesetben elhunyt tehetséges fiatal játékosra, Junior Malandára emlékeznek. Már csak emiatt is elrontaná a bajnoki ezüstérmes Wolfsburg a Klopp-partyt, mindez pedig sikerülhet is, ha a gárda megismétli két héttel ezelőtti teljesítményét, amikor is magabiztosan fektette két vállra szombati riválisát. A Farkasok a támadóegységükben bízhatnak a döntőben, a bajnokság során 72-szer találtak be, különösen Bas Dost és Kevin de Bruyne volt elemében, előbbi 16, utóbbi 10 találatot jegyzett a Bundesligában.

"Remek helyzetben vagyunk, de még semmink sincs. Szép teljesítmény, hogy bejutottunk a fináléba, és ha itt vagyunk, akkor természetesen meg akarjuk nyerni a Német Kupát, ettől függetlenül nincs rajtunk nyomás, úgy érzem a dortmundi játékosok vállán nagyobb a teher. A döntő pedig nem Kloppról, hanem a két csapatról, a Wolfsburgról és Dortmundról fog szólni" - mondta Klaus Allofs, a wolfsburgiak sportigazgatója.

Ami a sportfogadás részét illeti a találkozónak, a legjövedelmezőbb fogadási lehetőség egyértelműen az, ha gólokba fektetünk. Mindkét fél pazar támadóarzenállal rendelkezik, viszont a védelmek nagyon sokszor nem állnak a helyzet magaslatán. A felek közös múltja is sok találatot vetít előre, az idei szezonban Wolfsburgban három, míg Dortmundban négy találatot hozott a csapatok ütközete.

Dortmund-Wolfsburg
hatharom.com-tipp: A mérkőzés góljai 2,5 felett
bet365 @ 1.68
A mérkőzés góljai 2,5 felett fogadási lehetőségre a bet365 fogadóiroda kínálja az egyik legjobb szorzót a piacon, így ott ajánljuk megjátszani a tippünket. Azon ügyfelek, akik ahatharom.com rendszerén keresztül fizetnek be, 15 000 forint üdvözlő bónuszt kaphatnak, így 15 000 forint kockáztatásával 35 400 forint tiszta nyereményt könyvelhetnek el, ha jön a tippünk. A bet365-ről IDE kattintva tudhatsz meg még többet.
[1961700] 2015-05-30 20:00:00 Borussia Dortmund - Wolfsburgx;
megosztom