Protipp

Ezúttal így jártunk túl a bukik eszén!

  • hatharom.com

A protipp-rendszer követői egy újabb mozgalmas héten vannak túl, melynek végén profitot könyvelhettek el. Lássuk, ezúttal mivel lehetett megfogni a bukikat!

Protipp - 21. hét
2015-05-18 00:00;2015-05-25 00:00;1;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-05-25 00:00;1;1

Újabb nyerő hét áll mögöttünk

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 43 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 22 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 51.16%-os találati arányt jelentett. A pozitív statisztika minimális nyereséget eredményezett, 6,79 egységnyi profitottal zártak a tippmesterek, ami 3.22%-os ROI-t jelent. Az elmúlt hét legjobb teljesítménye Tomihmv nevéhez fűződik, aki 8-3-as találati aránnyal abszolválta az elmúlt hét napot. Senior tippmesterünk májusban is szárnyal, eddig 40 tippet kínált  a hónap folyamán, amely alatt több mint 16%-os ROI-t ért el, érdemes tehát feliratkozni az ajánlataira. Ha nem akarsz lemaradni Tomihmv tippjeiről, iratkozz fel itt!

Így állunk az évben

2015-ös statisztikáink továbbra is pozitív eredményeket mutatnak. Idén 681 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 358 nyertes tippel, azaz 52,57%-os találati aránnyal bírnak, és +34,53 egység profittal állnak, ami +0,99%-os ROI-t jelent. Profit tekintetében 2015-ös eredmények megfelelnek a tavalyi év hasonló szakaszában mutatott teljesítménynek, a nagyobb tippszám (ezzel összefüggésben a feltett egység) miatt azonban a összesített ROI alacsonyabb a tavalyihoz képest. A több tipp viszont csökkenti az ingadozást, így összességben nem lehet okunk panaszra.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a jól megszokott sportágak (foci, kézilabda, kosárlabda, tenisz, kerékpár) mellett varin jóvoltából újra találkozhattatok baseballal az elemzések között, de az extrém fogadások kedvelői igazi gyöngyszemre is bukkanhattak. Szintén varin jóvoltából ugyanis az Euróvíziós Dalfesztivál is górcső alá került, két tippet is kaphattatok a rangos eseményre. A hétvégén olvashattatok ajánlatokat a Galatasaray-Besiktas török illetve a Juventus-Napoli olasz bajnoki rangadóra, a Giro d' Italiára, valamint a vasárnap rajtoló Roland Garros küzdelmeire is. A héten a honi NB I-ben a záró fordulót rendezik, valamint folytatódik a Giro d'Italia kerékpáros körverseny valamint a Roland Garros, de győztest avatnak a labdarúgó Európa Ligában is. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson Tomihmv tippje végzett az élen, aki a férfi kosárlabda Euroliga Final Four győztesét tippelte meg idejekorán. A hazai pályán játszó Real Madrid sikere evidensnek tűnhet(ett), azonban tippmesterünk a legjobb pillanatban csapott le az ajánlatra, amely így 2.30-szeres oddsot ért az őt követőknek.

Szavazz a 21. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: