Tipp

A baszkok elsüllyeszthetik a Sárga Tengeralattjárót

  • Tomihmv
megosztom

A spanyol bajnokság zárófordulójában az Athletic Bilbao győzelmét várjuk a Villarreallal szemben.

A baszkok hazai pályán győzelemmel búcsúzhatnak a ligától.

Athletic Bilbao-Villarreal
hatharom.com-tipp: Athletic Bilbao
bet365 @ 1.80
Eddig éri meg: 1.65
Tipperősség: 5/10

A Villarreal számára tulajdonképp már véget ért a szezon, a Sárga Tengeralattjáró az utolsó forduló eredményétől függetlenül biztosan a hatodik helyen végez, ami azt jelenti, hogy az idei szezonhoz hasonlóan, a vendégek jövőre is az Európa Ligában szerepelhetnek. A Bilbao helyzete komplikáltabb, a hazaiak a hetedik helyen tanyáznak, ami EL szereplést érhet, ha a jövő heti, Spanyol Kupa döntőben a Barcelona legyőzi a Bilbaót. Valljuk be, erre minden esély megvan, a bukmékereknél is toronymagas favorit a katalán sztárcsapat, vagyis nem lenne éppen hátrány, ha szombaton Ernesto Valverde fiai nyernének és megkaparintanák a hetedik pozíciót, avagy a 2015-2016-os szezonban biztosan kilépnének az európai kupaporondra.

A sikerre pedig minden esélye megvan a piros-fehéreknek, hiszen a vendégek 2015-ben nem nyertek házon kívül a ligában, ráadásul nyolc meghatározó játékos is kimarad Marcelino Garcia csapatából: Uche (23/6), Vietto (32/12), Cheryshev (26/4), Gio Dos Santos (26/1), Pina (22/0), Rukavina (20/0), Asenjo (34/0), Musachio (14/3) és Jonathan Dos Santos (28/2). A Bilbaóból viszont minden meghatározó futballista bevethető lesz szombaton, a gárda jó formának örvend, otthon pedig tudjuk, hogy mire képesek a baszkok a közönségük hathatós segítségével.

Összességében úgy véljük, hogy a jóval motiváltabb Atheltic otthoni környezetében könnyedén két vállra fektetheti az ilyen komoly sérüléshullámmal küzdő Villarrealt.

[1778404] 2015-05-23 18:30:00 Athletic Bilbao - Villarrealx;
megosztom