Protipp

Lógó orral zártuk a hetet

  • hatharom.com

Az elmúlt időszakban nem sok sikerélményben volt részük a hatharom.com tippmestereinek, veszteséggel zárták a hetet.

Protipp - 19. hét
2015-05-04 00:00;2015-05-11 00:00;1;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-05-11 00:00;1;1

Ennél csak jobb jöhet

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 45 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül mindössze 18 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 40%-os találati arányt jelentett. Ez a csapnivaló statisztika nagy bukót eredményezett, 39,07 egységnyi veszteséget "termeltek" a tippmesterek, ami -15.75%-os ROI-t jelent. Az elmúlt hét legörömtelibb eseménye, hogy új tippmestert köszönthettünk sorainkban Varin személyében, akinek bemutatkozása alkalmával interjút olvashattatok a hatharom.com-on, tippjeiet pedig profiloldalán tudjátok megvásárolni.

Így állunk az évben

2015-ös statisztikáink a sikertelen hét ellenére pozitív eredményeket mutatnak. Idén 599 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 316 nyertes tippel, azaz 52,75%-os találati aránnyal bírnak, és +23,20 egység profittal állnak, ami +0,76%-os ROI-t jelent. Az éves eredményeinkre meglehetősen káros hatással volt az elmúlt időszak eredménytelensége, azonban érdekes adat, hogy ez az statisztikai mutató a tavalyi év ezen szakaszában kísértetiesen hasonló volt a mostanihoz, majd egy rövid stagnáló időszakot követően "beindultak" a tippmesterek.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a szokásos sportágakkal találkozhattatok a kínálatban, a foci mellett volt kézilabda, kosárlabda, tenisz, jégkorong és kerékpár is az elemzések között. A hétvégén olvashattatok tippet a Fradi-Debrecen magyar bajnoki rangadóra, a szombaton startoló Giro d' Italiára, valamint a jégkorong vb-re is. A héten ismét számtalan focimeccset rendeznek - hét közben a Bajnokok Ligája- és az Európa Liga-elődöntők visszavágói következnek -, és folytatódik az A-csoportos jégkorong-vb is. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson cesc18 tippje végzett az élen, aki Babos Tímea győzelmét tippelte meg páros partnere, Kristina Mladenovic ellen. Babos Tímea döntőbe jutása Marokkóban kereken kétszeres oddsot ért, a hozzá mellékelt indoklást pedig érdemes elolvasni, ugyanis tökéletesen jelezte előre, mire számíthatunk a mérkőzésen.

Szavazz a 19. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: