Serie A

Négy év után győzné le ismét az Inter a Romát

  • hatharom.com
megosztom

A Romának a dobog második foka, míg az Internek a hatodik hely a tét a szombat esti olasz rangadón.

Manciniék hosszú idő után gyűrhetik le a Romát.

Négy év az hosszú idő, már pedig az Inter legutóbb 2011 áprilisában, egy Olasz Kupa elődöntő találkozón győzte le a Romát tétmérkőzésen. Az a siker akkor később kupagyőzelmet jelentett a milánói klubnak, ha most sikerülne Roberto Manciniéknek legyőznie a fővárosi klubot, akkor még maradna esélyük a nemzetközi kupaindulást jelentő helyek egyikének elérése.

[1786328] 2015-04-25 20:45:00 Inter - Romax;

Jó hír a hazaiak számára, hogy a Roma nincs túl jó passzban, hiszen legutóbbi két találkozóján csak döntetlenre volt jó, a Farkasok játéka ráadásul egyre inkább akadozik, viszont az Inter két hete idegenben kitömte a Veronát, majd a Milan elleni gólnélküli döntetlent ért el a városi rangadón. Igaz, azt a meccset könnyedén megnyerhették volna a kék-feketék, hiszen egyrészt jól játszottak, másrészt Luca Banti játékvezető egy szabályos gólt vett el tőlük, illetve két tizenegyest nem ítélt meg a javukra.

Mancinivel tehát fordulóra fordulóra jobb az Inter, s amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a milánóiak ismét számíthatnak Fredy Guarinra, Marcelo Brozovicra és Davide Santonra. Utóbbi például így nyilatkozott a hétvégi mérkőzés előtt: "Mancininek nincs könnyű dolga, hiszen rengeteg új játékos érkezett idén a csapatba, azonban a mester rengeteget beszél és foglalkozik mindannyiunkkal, ezért is érzem azt hogy jelenpillanatban ő a legmegfelelőbb ember a vezetőedzői posztra. Egyre jobbak vagyunk vele, s ha így haladunk tovább, akkor elérhetjük céljainkat. Ehhez azonban az kell, hogy szombaton legyőzzük a Romát, amire úgy gondolom, hogy reális esélyünk van."

A vendégeknél ugyanakkor egyre nagyobbak a gondok, Davide Astori eltiltás, Miralem Pjanic, Daniele De Rossi és Gervinho sérülés miatt hagyhatja ki a szombati találkozót. Mindezek után pedig úgy véljük, hogy jó esélye van az Internek arra, hogy hosszú idő után ismét legyőzze a Romát tétmérkőzésen.

Inter-Roma
hatharom.com-tipp: Inter -0,25 (ázsiai hendikep)
bet365 @ 2.08
Az Inter ázsiai hendikep győzelmére a bet365 fogadóiroda kínálja az egyik legjobb szorzót a piacon, így ott ajánljuk megjátszani a tippünket. Azon ügyfelek, akik ahatharom.com rendszerén keresztül fizetnek be, 15 000 forint üdvözlő bónuszt kaphatnak, így 15 000 forint kockáztatásával 47400 forint tiszta nyereményt könyvelhetnek el, ha jön a tippünk. A bet365-ről IDE kattintva tudhatsz meg még többet.
[1786328] 2015-04-25 20:45:00 Inter - Romax;
megosztom