NB I

A Ferencvárosnak az ezüst, a DVTK-nak a becsület a tét a rangadón

  • Javi Moreno

A Ferencváros a Diósgyőrt fogadja az OTP Bank Liga 25. fordulójában. Tétje inkább már csak a fővárosiaknak van, de a vendégek egy győzelemmel visszanyerhetnék szurkolóik támogatását.

Az elmúlt évek egyik legközönségvonzóbb és leghangulatosabb párosítása volt a Ferencváros és a Diósgyőr szezonbéli két összecsapása. A szurkolók közti ellentét és a miskolci futball virágzása jelentősen megmozgatta a fanatikusokat, így az átlagnézőszám is gyakran tízezer környéké volt. Habár a piros-fehérek remekül kezdték a szezont, a tavaszi fordulókban egyelőre képtelenek nyerni, így lassan a felsőházi tagságuk is veszélybe kerül.

Diósgyőr#hun-diosgyor

"Leültem a játékosokkal beszélgetni, ahogy már más alkalommal is megtettem. A szakmai munkába továbbra sem szólok bele napi szinten, ez a stáb dolga. A mostani helyzet más, az elmúlt hetek történései után nem baráti beszélgetések következtek, ez már szigorúbb számonkérés volt. Bár konkrét magyarázatot nem kaptam senkitől – a játékosok sem értik, mi az oka a gyengébb szereplésünknek -, pozitív visszajelzés volt, hogy minden csapattag célja, hogy kijöjjünk a gödörből." - nyilatkozta Árki Gábor, a miskolciak sportigazgatója. A volt futballista azt is elárulta a dvtk.eu-nak, hogy a Ferencváros ellen elvárja, hogy játékosai "meghaljanak a pályán". A 45 éves vezető szerint tavasszal ez lesz a csapat egyik legfontosabb meccse, a másik pedig a Nyíregyháza elleni keleti derbi.

nb-i-2014-2015

Sokkal jobb a helyzet természetesen a Ferencvárosnál, hiszen a csapat még versenyben van mindhárom hazai sorozatban. A Magyar Kupában gyakorlatilag már ellenfelüket várják a döntőben, a Ligakupában a Honvéddal játszanak a legjobb négy között, a bajnokságban pedig az ezüstérem legfőbb várományosa Thomas Doll csapata. A csapatnál elégedettek ugyan a formával, de azt sajnálják, hogy kicsit későn kezdték el a szezont. "Bármilyen jól játszunk most, az ősszel sokára álltunk össze, sok érkező volt, így távoli nagyon a bajnoki cím. De azt gondolom, ma nagy versenyben lennénk az egyébként remek Videotonnal. Szombaton remélem sok néző előtt játszhatunk, s akkor egész biztosan nyerünk." - mondta David Mateos.

[1609984] 2014-05-10 14:00:00 Ferencváros - Diósgyőrx;

Ami a két csapat közös múltját illeti, rendre gólgazdag, feszült találkozót játszanak egymással. Ősszel Miskolcon 2-1-re tudott nyerni Szivics Tomiszláv együttese, míg a Fradi ugyanilyen arányban tudott nyerni legutóbb a Puskás Ferenc Stadionban.

A mérkőzésre mr.blonde tippmesterünknek van tippje! Ha érdekel, hogy látja az esélyeket szakértőnk, látogasd meg a Protipp rendszerét.

[1767509] 2015-04-25 14:00:00 Ferencváros - Diósgyőrx;
2015-04-24;212
2015-04-25;212
2015-04-26;212
164237
20150416144617
  • Pro
    mr.blonde
    2015. április 22., Szerda 16:23
    • Ország:Magyarország
    • Fogadás típusa:Asian Handicap
    • Tipp:Ferencvaros -1.25 (-1,-1.5)
    • Időszak:Teljes játékidős fogadás
    • Odds:1.84
    • Eddig éri meg:1.65
    • Tét:8
    • INDOKLÁS:

      Lényegesen jobb passzban van most a Ferencváros a Diósgyőrnél, amíg a Fradi vezeti a tavaszi tabellát, addig a miskolciak teljesen szétestek, még nyeretlenek, a játékosok egymással verekednek, Szivics edző távozik stb.



      Nagy most a különbség a felek között, a Groupama Arénában pedig a Fradi egyelőre verhetetlennek tűnik, szép számú közönségre is lehet számítani, így minden adott ahhoz, hogy ezt a meccset a hazai csapat két góllal megnyerje. Sima hazai győzelemnél feltett tétünk felét visszakapjuk. Korai tét, de véleményem szerint az oddsok esni fognak a hétvégéig. GL!



      Fair line: -1.5@1.85

    • Eredmény:

      3 - 0( 2 - 0)

    • kimenetel
      Nyereség
    • 6.72