Protipp

Új tippmester a fedélzeten, minimiális profit a zsebben

  • hatharom.com

Az elmúlt hetet minimális profittal zárták a hatharom.com tippmesterei, akik között egy új arcot is üdvözölhettünk.

Protipp - 16. hét
2015-04-13 00:00;2015-04-20 00:00;5;0
Így állunk egész évben
2015-01-01 00:00;2015-04-20 00:00;1;1

Ez történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 30 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 15 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 50%-os találati arányt jelentett. Ez utóbbi adat hűen tükrözi az eredményességet is, a tippmesterek minimális, 1.03 egység nyereséget termeltek, ami +0.67%-os ROI-t jelent. Ez elmúlt hét legfontosabb eseménye, hogy új tippmestert köszönhettünk a Protipp-rendszerben. Csatix labdarúgásban mozog otthonosan, ajánlataiból a hétvégén már ízelítőt kaphattatok. Legújabb junior tippmesterünkkel készült interjút ide kattintva olvashatjátok, míg tippjei között profil oldalán szemezgethettek.

Így állunk az évben

2015-ös statisztikáink nem változtak jelentősen az elmúlt hét nap eredményeként. Idén 465 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 251 nyertes tippel, azaz 53,98%-os találati aránnyal bírnak, és +71,30 egység profittal állnak, ami +3,04%-os ROI-t jelent. A tippmesterek stabilan tartják a 3% körüli éves hozammutatót, ami ugyan alatta marad az összesített 4,27%-os adatnak, azonban a szezon vége és a nyári uborkaszezon hagyományosan erős, így jó eséllyel az éves profitunk is növekvő ütemben fog gyarapodni.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a szokásos sportágakkal találkozhattatok a kínálatban, a foci mellett volt kézilabda, kosárlabda, tenisz, jégkorong és kerékpár is az elemzések között. A hétvége legnépszerűbb eseményi közül kaphattatok tippet a Barcelona-Valencia meccsre, férfi kézilabdacsapataink BL-negyeddöntőire, az Amstel Gold Race kerékpárversenyre és a Djokovics-Nadal teniszderbire is. A héten ismét számtalan focimeccset rendeznek - többek között a BL- és EL-negyeddöntők visszavágóit -, illetve jégkorong-válogatottunk a feljutásért harcol a krakkói Divízió I/A világbajnokságon. Ha kíváncsiak vagytok, milyen sporteseményekre készülünk a legjobban ezen a héten, kattintsatok beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét!

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson Tomihmv tippje végzett az élen, aki gólzáporos manchesteri városi rangadót jósolt. A 4-2-es United-sikerrel zárult találkozón már a 27. percben meglett az előrejelzett legalább három találat, ami 1.87-szeres oddsot ért, így könnyed profitot eredményezett a tippmesterünkkel tartóknak.

Szavazz a 16. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: