Serie A

Milánói derbi a középszerűség árnyékában

megosztom

Csak a tisztességes szezonzárás lehet a két milánói klub célja - ehhez pedig a vasárnapi Derby della Madonninán illene nem vereséget szenvedniük.

Az gyakorlatilag már hetek óta tudható, hogy az Inter és a Milan nemhogy a Bajnokok Ligája-pozíciókért nem lesz versenyben, valószínűleg az Európa Ligát érő hatodik hely is csak álom marad számukra. A két csapatnak már csak a tisztes szezonzárás maradt, ehhez pedig a milánói derbi tökéletes alkalom lehet. Vasárnap az Inter pályaválasztásával csapnak össze a csapatok.

A "vendégek" várják egy hangyányival jobb formában a találkozót, utolsó három meccsükön ugyanis hét pontot szereztek Filippo Inzaghi fiai, ráadásul hét közben a klub vezetősége kijelentette, a következő esztendőben is Super Pippo irányítja a Rossoneriket. Inzaghinak ezúttal nélkülöznie kell Mattia Destrót, aki a Sampdoria ellen szenvedett súlyos sérülést, így vélhetően ezúttal a Cerci-Ménez-Suso támadó trióval próbálkozik majd a tréner. De kollégájának, Roberto Mancininek is fájhat azonban feje a sérültek miatt, Guarin eltiltását tölti, Dodo és Campagnaro pedig szintén nem bevethető.

Habár a két csapat nem szokott gólgazdag találkozókat játszani, sokan a két csatárzseni, Icardi, illetve Ménez külön párharcát várják a rangadón. A bukik szerint az argentin támadó a favorit a franciával szemben.

Melyik támadó talál be?
A    oddsai
Mauro Icardi: 2.25 Jérémy Ménez: 2.87

A két csapat utolsó öt bajnokiján mindössze hét gól esett és olyan egyszer sem fordult elő, hogy valamelyik alakulat kétszer is betaláljon. A tét aligha fogja nyomni bármelyik csapatot, így akár önfeledt futballt is láthatunk a Derby della Madonninán, de a realitások azt mutatják, hogy a vereség elkerülése lesz az elsődleges küldetés, mintsem a győzelem megszerzése.

Inter-Milan
hatharom.com-tipp: Nem szerez mindkét csapat gólt
bet365 @2.10
[1786316] 2015-04-19 20:45:00 Inter - AC Milanx;
2015-04-18;55
2015-04-19;55
2015-04-20;55
165993
8819#00
megosztom