NB I

A tavasz meglepetéscsapatához látogat a tartalékos Debrecen

 • Javi Moreno
megosztom

A kétarcú DVSC az idén eddig veretlen Kecskeméthez látogat az OTP Bank Liga 23. fordulójának pénteki találkozóján. Mindkét oldalon fontos támadók fognak hiányozni, így kevés gól várható.

Ha nem számítjuk az Újpest-Ferencváros csúcsdebit, mindenképpen a Kecskemét és a DVSC összecsapása lesz a 23. forduló legérdekesebb találkozója. A lila-fehérek ugyanis parádésan kezdték az évet, négy meccsen 13 pontot szereztek úgy, hogy a Győrrel és a Diósgyőrrel is megmérkőztek már. Bekő Balázs együttese most a címvédő Debrecent viccelné meg a Széktói Stadionban.

A videó tanulsága szerint nagyon készülnek a kecskemétiek, hogy a jó szériájuk ne törjön meg, a felhívásnak eleget téve pedig bizonyára jó hangulat várja majd a csapatokat péntek este. A Kecsónak azonban egy komoly hiányzóval számolnia kell, a házi gólkirály Bebeto ugyanis begyűjtötte ötödik sárga lapját Győrött, így egy mérkőzést automatikusan ki kell hagynia, rajta kívül azonban mindenki tudott edzeni a hét folyamán.

Tippelj az NB I-re, és nyerd meg kedvenc csapatod mezét az Unibet jóvoltából!

Hiányzókból azonban a DVSC-nél is akad, három stabil kezdő ugyanis el sem utazik majd Bács-Kiskun megyébe. Máté Péter sérülés miatt, René Mihelic és Ibrahima Sidibe pedig eltiltás miatt kell kihagyja a kirándulást. Kondás Elemérnek egyébként is fájhat a feje csapata idei teljesítménye miatt, hiszen a Debrecen képes rendkívül kiábrándítóan játszani, ahogy tették azt Pécsett is. A pécsi találkozóról és a Loki idei formájáról Korhut Mihály fejtette ki véleményét: "Rossz eredmény számunkra a Pécsett elért 0-0, hiszen a három pontra nagy szükségünk lett volna, de csak egyet szereztünk. Tanulni kell a hibákból, mivel pénteken már Kecskeméten lépünk pályára bajnoki mérkőzésen. A Pécs ellen nem volt túl sok kapura lövésünk, tehát ebben mindenképpen javulnunk kell. Az viszont dicséretet érdemel, hogy az elmúlt öt meccsből négyen nem kaptunk gólt, tehát a védelmünk szerencsére egyben van. Ez ugyanakkor nem ér semmit addig, amíg elöl nem vagyunk eredményesek. Több helyzetet kell kidolgoznunk, és ezeket jó arányban értékesítenünk".

A két csapat számos érdekes találkozót vívott egymással az elmúlt években és bár a hajdúságiak sokáig gyengén szerepeltek a lilák ellen, az utolsó tizenegy meccsen csak három döntetlenre volt képes a Kecskemét.

Debrecen#hun-debrecen

Mindkét csapat fontos gólvágóját kénytelen nélkülözni, a Lokinál emellett a kreativitás is hiányozni fog Mihelic kiválásával. A vendégek idei öt bajnokija egyaránt under volt (összesen négy góllal), így most is valami hasonlóban reménykedhetünk.

Kecskemét-Debrecen
hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
Winmasters @1.80
Tippünkre a legjobb oddsot a Winmasters kínálja, ahol ráadásul 15 ezer forint első befizetési bónusszal is megajándékoz minket az iroda. Mindössze 15 ezer forint kockáztatása mellett tehát 39 ezer forint tiszta nyereményre tehetünk szert ezzel a tippel!
[1767490] 2015-04-10 19:00:00 Kecskemét - Debrecenx;
2015-04-10;212
2015-04-11;212
2015-04-12;212
164237

 

 • Pro
  Tomihmv
  2015. április 8., Szerda 21:07
  • Ország:Magyarország
  • Fogadás típusa:Draw No Bet
  • Tipp:Puskas FC Academy wins
  • Időszak:Teljes játékidős fogadás
  • Odds:1.72
  • Eddig éri meg:1.6
  • Tét:6
  • INDOKLÁS:

   Alapvetően jobb és erősebb csapat a Puskás, mint a Pápa, ráadásul a vendégek kezdenek formába lendülni, de ami igazán a tippem mellett szól, az a Pápa főtámogatójának, a Lombardnak a gondjai, hiszen 4 milliárdos csalást hajtott végre a cég, s vélhetően ennek a csapat issza majd meg a levét, avagy a bakonyiak arra sorsra juthatnak, mint a győriek. A spekulációk már megkezdődtek, így pedig úgy gondolom, hogy komoly érték van a vendégsikerben, főleg úgy, hogy döntetlen esetén a feltett tétem visszajárna.

  • Eredmény:

   0 - 1( 0 - 1)

  • kimenetel
   Nyereség
  • 4.32
megosztom