Serie A

Egymásnak tehet keresztbe a Roma és a Napoli

megosztom

A Lazio lehet a forduló nyertese, amennyiben nyerni tudnak Cagliariban és a Roma nem nyer hazai pályán a Napoli ellen.

Heti tuti
Internazionale-Parma

A motiválatlanok összecsapásaként lehet aposztrofálni az Inter-Parma találkozót. A hazaiaknál szinte már reménytelen odaérni a kupaindulást érő helyekre, míg a gazdaságilag ellehetetlenült vendégek valószínűleg jövőre a negyedosztályban kezdhetik meg a szezont. Azonban ha a milánóiak meg akarják ragadni az utolsó szalmaszálat, a sárga-kékek ellen be kell gyűjteniük a három pontot.

Hiányzók mindkét oldalon lesznek, az Internél Icardi hiányában valószínűleg Palacio és Podolski kezd elől, míg a parmaiak csapatkapitánya, Alessandro Lucarelli eltiltását tölti.

Nem szeretnénk túlmagyarázni a tippet, a kilátástalannál is rosszabb helyzetben lévő, január óta nyeretlen Parmának semmi esélye sincs még egy ilyen gyengécske Internazionale ellen sem.

Internazionale-Parma
hatharom.com-tipp: Inter nyer
Pinnacle @1.23
Winmasters @1.21
Unibet @1.22

Heti lutri
Roma-Napoli

Az ezüst- és a bronzérem szempontjából kiemelten fontos találkozóval kezdődik a 29. forduló. A Roma és a Napoli összecsapása vért és verejtéket ígér, hiszen a tét hatalmas, a formák pedig aggasztóak. A Farkasok január közepe óta csak kétszer tudtak nyerni, a Napoli viszont február vége óta egyszer sem.

SSC Napoli#ita-ssc_napoli

Mindenképpen a vendég nápolyiak bukhatják a nagyobbat, ugyanis ha vereséget szenvednek az Olimpicóban, a Lazio pedig hozza a kötelezőt a Cagliari ellen, nyolc pontra kerülnek a dobogótól. Ugyanakkor csak magukat okolhatják Benítezék, hiszen a Torino-Inter-Verona-Atalanta négyes ellen csupán két pontra voltak képesek, ami kiábrándítóan gyenge.

Véleményünk szerint a Roma nem lenne annyira csalódott egy döntetlennel sem, hiszen az egy pont is nagy lépést jelenthetne a jövő évi Bajnokok Ligája-indulás felé, márpedig ezekben az ínséges időkben Rudi Garcia együttese ezzel az apró sikerrel is beérheti, főleg úgy, hogy Gervinho és Totti minden bizonnyal nem lesz bevethető a rangadón.

Roma-Napoli
hatharom.com-tipp: Döntetlen
ComeOn @3.30
Pinnacle @3.40
bet365 @3.30
[1786296] 2015-04-04 12:30:00 Roma - SSC Napolix;

Heti gól(l)eső
Sassuolo-Chievo

Közeledik a szezon vége Itáliában, előkerülnek ilyenkor a vastag kabátok is - no, nem a kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt. A Sassuolo és a Chievo is 32-32 ponttal, tisztes távolból figyeli az alsóházi küzdelmeket, habár matematikailag még egyikük sem nyugodhat meg teljesen. A gyenge formában lévő hazaiaknak és az idegenben gyengén teljesítő Chievónak is remek megoldás a döntetlen.

A két csapat 2010 óta négyszer találkozott, ezeken a meccseken összesen négy gól esett. Habár elsődlegesen úgy véljük, egy olaszos szalonremi lesz, mondjuk 0-0 vagy 1-1, de ha esetleg mégsem lenne békés iksz, akkor sem fognak potyogni a gólok, így mi az under 2.5-re fogadunk, amibe belefér még egy gólváltás is.

Sassuolo-Chievo
hatharom.com-tipp: 2.5 gól alatt
Unibet @1.62
Pinnacle @1.60
Winmasters @1.58
[1786292] 2015-04-04 15:00:00 Sassuolo - Chievox;

Heti specialitás
Palermo-AC Milan

Itt most egy olyan fogadási opciót ajánlunk, amely könnyen lehet, hogy push lesz, vagyis a feltett tétünk visszajár majd, de látunk benne értéket. A 21 éves spanyol tehetséget, Susót nyáron szerződtette a Milan együttese. A csapatban eddig mindössze 11 percet játszott, a bajnokságban nem kapott játéklehetőséget. A válogatot szünet alatt lejátszott találkozón azonban remekül teljesített a szélső a Reggiana ellen, így nem lenne meglepő, ha Filippo Inzaghi a csapatba állítaná őt akár már kezdőként. Hatszoros oddsért mindenesetre megéri megpróbálni egy Suso-gólt.

Palermo-AC Milan
hatharom.com-tipp: Suso gólt szerez
bet365 @6.00
Unibet @5.75
[1786295] 2015-04-04 15:00:00 Palermo - AC Milanx;
2015-04-04;55
165993

 

megosztom