Bundesliga

Jön a Dortmund-Bayern!

megosztom

A 27. fordulót rendezik a német Bundesligában az előttünk álló hétvégén. Dárdai Pál csapatára, a Dortmund-Bayern derbire, a Wolfsburg-Stuttgart és a Bremen-Mainz meccsre is tippeltünk.

Bendtneréknek nem okozhat gondot a Stuttgart legyőzése. - Fotó: polfoto.

A hétvége tutija
Wolfsburg-Stuttgart

Aligha kell magyarázni, hogy a Wolfsburg-Stuttgart mérkőzésen ki a favorit. A hazaiak jó formának örvendnek, második helyen állnak a táblázaton, míg a vendégek az utolsók, s ugyan a legutóbbi játéknapon a Frankfurtot legyőzték a svábok, de mindazt csak hatalmas mázlival tették.

Az idei Bundesliga-kiírásban a Farkasok a legjobbak hazai pályán, amiről a Bayern München is tudna mesélni, ráadásul a keret sztárjai egytől egyig jól muzsikáltak a válogatott meccseken, Nicklas Bendtner például az USA ellen mesterhármast ért el. A Stuttgart húzóemberei kevésbé sziporkáztak a kéthetes szünetben, házon kívül a nagyágyúk ellen nagyon nem ment a piros-fehéreknek idén. Ha pedig mindehhez hozzávesszük azt, hogy a felek legutóbbi öt egymás elleni mérkőzését rendre a Wolfsburg nyerte, akkor nem lenne meglepő, ha az együttesek szombati meccse ismét a zöld-fehérek sikerével érne véget.

Wolfsburg-Stuttgart
hatharom.com-tipp: Wolfsburg
Winmasters@1.49
Pinnacle@1.45
bet365@1.44
[1732957] 2015-04-04 15:30:00 Wolfsburg - VfB Stuttgartx;

Dárdai eddigi legfontosabb meccsére készül a Hertha kispadján.

A hétvége lutrija
Hertha-Paderborn

Papíron az eddigi legkönnyebb meccsére készül Dárdai Pál a HBSC kispadján, azonban a hétvégi találkozó abszolút nem lesz egyszerű a Hertha számára.

Ugyanis a fővárosiak, mióta Dárdai a csapat mestere, most lépnek első ízben úgy pályára, hogy ők a találkozó favoritjai. Arról nem is beszélve, hogy a taktikán is változtatnia kell a kék-fehéreknek, hiszen a Padernborn sündisznóállásban fog védekezni, és kontrákra próbál apellálni, mint ahogy Dárdaiék szokták a nagyok ellen. Nagy kérdés, hogy így mire lesznek képesek a hazaiak, mert fel kell adniuk az eddig jól bevált módszerüket, ha eredményesek akarnak lenni, avagy meg akarják szerezni a számukra is oly fontos három pontot. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi napokban Dárdai a magyar válogatottal volt elfoglalva, nem pedig klubcsapatával.

Természetesen még így is a Hertha számít a meccs favoritjának, ráadásul a hazai pálya előnye is fővárosiak mellett szól, vagyis megérhet egy misét a kék-fehérek győzelme.

Hertha-Paderborn
hatharom.com-tipp: Hertha
Winmasters@1.92
Pinnacle@1.91
bet365@1.85
[1732960] 2015-04-05 17:30:00 Hertha Berlin - Paderbornx;

Papíron a Bayern a favorit.

A hétvége specialitása
Dortmund-Bayern München

Az utóbbi években a Dortmund és a Bayern összecsapásai rendre a bajnoki címről döntöttek, ezúttal viszont csak a presztízs lesz a tét a felek számára, köszönhetően a Borussia idei gyenge szereplésének.

Persze ettől függetlenül még nem kell leírni a sárga-feketéket, akik hazai pályán játszhatnak, legutóbb nyerni tudtak a Hannover otthonában, és most már csak a bajnokságra és a kupára kell koncentrálniuk. A müncheniek hatalmas meglepetésre 2-0-ra kikaptak az Allianz Arénában a Mönchengladbachtól, a legutóbbi játéknapon, ráadásul a válogatott mérkőzések után mindig nyögvenyelősen megy a bajoroknak. Ezen kívül sérülések is hátráltatják Pep Guardiola csapatát, vagyis így a mérkőzés előtt a döntetlen tűnik a legvalószínűbb eredménynek, főleg úgy, hogy a vendégek már gyakorlatilag megnyerték a bajnokságot, viszont a Német Kupában és a Bajnokok Ligájában most jön a szezon érdemi része számukra.

Dortmund-Bayern München
hatharom.com-tipp: Döntetlen
Pinnacle@3.69
bet365@3.50
Winmasters@3.50
[1732955] 2015-04-04 18:30:00 Borussia Dortmund - Bayern Münchenx;

Di Santo neve garancia a gólra. - Fotó: skysports.com

Hétvégi gól(l)eső
Werder Bremen-Mainz

Ezt a tippet sem kell túlmagyarázni, hiszen két olyan gárda feszül egymásnak, amelyek mérkőzésein, főleg az egymás elleniken, potyogni szoktak a gólok.

A Werder tavasszal megtáltosodott, pazar formában vannak a brémaiak, s ez nem csak pontokban, hanem a gólok terén is megmutatkozik, ráadásul a Mainz utóbbi hetekben nyújtott produkciójára sem lehet panasz.

A hazaiak megcélozták az Európa Liga selejtezőt érő hatodik helyet, míg a vendégek szeretnének még jobban eltávolodni a veszélyzónától, avagy mindkét oldalon csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény, vagyis nem lenne meglepő, ha a felek szombati mérkőzésén legalább három találat születne.

Werder Bremen-Mainz
hatharom.com-tipp: A mérkőzés góljai 2,5 felett
Pinnacle@1.74
Winmasters@1.71
bet365@1.70
[1732961] 2015-04-04 15:30:00 Werder Bremen - Mainz 05x;
2015-04-04;54
2015-04-05;54
164136
8633#10
bundesliga-2014-2015
megosztom