Heti műsor

Hatalmasat léphetünk az Eb felé

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

Hatalmas a tét a magyar-görögön.

A hét rangadói

Ezen a héten alighanem mindenki a magyar-görög Eb-selejtezőt várja a legjobban. A találkozón óriási a tét mindkét fél számára, hiszen a hellének eddig csak egy pontot gyűjtöttek a hatosban, és ha vasárnap nem nyernek, akkor alighanem búcsút inthetnek az Európa-bajnokságnak. Számunkra is fontos a siker, hiszen három pont esetén egy potenciális vetélytárssal lenne kevesebb, ráadásul szerencsés esetben akár a második, automatikus továbbjutást érő pozícióba is felléphetünk az F-csoportban.

Nem is csoda ezek után, hogy a bukmékereknél abszolút háromesélyes a mérkőzés, hiszen hazánk fiaira 2.40-szeres, a vendégekre 2.87-szeres, míg a döntetlenre 3.30-szoros pénzért fogadhatunk. Ami viszont "tutinak" számít így első ránézésre, az nem más, minthogy hogy kevés gól lesz a találkozón, az oddsmesterek 2,5 alatti góltermésre mindössze 1.48-szoros szorzót kínálnak.

A hét folyamán sokkal részletesebben is foglalkozunk majd a találkozóval, sőt a hatharom.com élő, szöveges közvetítésben számol be az összecsapásról!

[1667498] 2015-03-29 20:45:00 Magyarország - Görögországx;

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a női kézilabdázók Magyar Kupájának négyesdöntője, amelynek a győri Audi Aréna ad otthont. Az elődöntőben az egyik ágon a Ferencváros az MTK-val, míg a másikon a Győr az Érddel csatázik. Óriási csodának kellene történnie ahhoz, hogy ne jöjjön össze az álomfinálé, azaz a Győr-Ferencváros rangadó. A zöld-fehérek csatája pedig óriási izgalmakat hozhat, köszönhetően annak, hogy ezúttal abszolút nem toronymagas favorit a Győr, szűk két hete a fővárosiak magabiztosan, három góllal legyőzték a kisalföldieket az Elek Gyula Arénában. A hazai pálya előnye viszont ezúttal az ETO mellett szól, de ilyen ilyen téttel bíró találkozón bármi megtörténhet.

Első ízben nyerheti meg a SEHA Ligát a Veszprém.

Hazai pályán nyerheti meg a Veszprém a SEHA Ligát

Első ízben indult a Veszprém a SEHA Ligában, s rögtön meg is nyerheti a bajnokságot a bakonyi alakulat. Egyébként is utcahosszal a mezőny előtt járnak Nagy Lászlóék, de így, hogy a Veszprém Arénában rendezik a hatosdöntőt, aligha kétséges, hogy végül mely csapat nyakába akasztják az aranyérmet.

Már szerdán megkezdődik a Final Six, ekkor az elődöntőbe jutásért meccsel a Meskov Breszt és a Nexe, illetve a Zágráb és a Tatran Presov. Számunkra az utóbbi összecsapás bír jelentőséggel, ugyanis ezen párharc győztesével játszik a pénteki elődöntőben az MKB. A másik ág győztese a Vardar Szkopjével találkozik, s vélhetően a kiemelt gárdáknak nem okozhat gondot bemasírozni a döntőbe, ahol a liga két legerősebb együttese találkozhat.

Ha minden a "terv szerint" megy, akkor létrejöhet a Veszprém-Vardar álomdöntő, ahol papíron a hazai pályán játszó magyarok az esélyesek, azonban nem szabad elfelejteni, hogy szűk három hete, Macedóniában a Szkopje átgázolt Carlos Ortega együttesén, hiszen hét góllal, 28-21-re győzte le a magyar bajnokot. Az Arénában viszont az idei szezonban kétszer is nyolc találattal bizonyult jobbnak a piros-fehér együttes.

Összességében azon a véleményen vagyunk, hogy hatalmas csalódás lenne, ha az MKB-MVM Veszprém nem nyerné meg hazai pályán a SEHA Ligát.

Kaliforniából Floridába teszi át székhelyét a teniszmezőny

Vasárnap véget ért az Indian Wells-i viadal, de nem maradunk tenisz nélkül az elkövetkezendő napokban sem, szerdán ugyanis elrajtol a miami torna, amely szintén 1000-es, illetve Premier besorolású. A férfiaknál a legfőbb kérdés, hogy ki állítja meg a világelső Novak Djokovicsot? A szerb klasszis megnyerte az idei eddigi két legfontosabb tornát, az Australian Opent és Indian Wellst. Nem indul Miamiban a legfőbb kihívója, a Grand Slam-rekorder Roger Federer. A svájci géniusz már a szezon elején bejelentette, hogy a márciusi két Masters közül csak a kaliforniain vesz részt. Jó hír viszont, hogy a 2009-es US Open-bajnok Juan Martin del Potro hosszú kihagyás után úgy érzi most már készen áll a játékra. A hölgyeknél a világelső Serena Williams számít a toronymagas favoritnak, az amerikai lány hét alkalommal hódította már el a trófeát Floridában. Ettől függetlenül a tétjeinket csak óvatosan tegyük a végső sikerére, ugyanis térdsérüléssel bajlódik. Ha nem ő nyer, akkor elég sokesélyes a csata, a legtöbb nagyágyú betlizett Kaliforniában, így bennük éghet a bizonyítási vágy. 

Amire még érdemes figyelni

Természetesen a magyar-görög találkozó mellett számos Eb-selejtezőt is rendeznek a hét utolsó három napján. Ezen meccsek közül a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerünkben, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, kézi- és kosárlabdában a szokásos heti előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, szintúgy, mint a téli sportokból, dartsból és teniszből.

A hatharom.com élő közvetítései
Dátum Sportág Esemény Kezdés
03.29. Labdarúgás Magyarország-Görögország 20:45

A heti TV-műsort ide kattintva érheted el!

Ne feledjétek, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok, a hatharom.com hétről hétre rengeteg tippel, előzetessel, háttérinformációval jelentkezik valamennyi sportágból.