Bundesliga

Összecsap Dárdai és Stieber

megosztom

A 26. fordulót rendezik a német Bundesligában az előttünk álló három napban. Mindhárom magyar érdekeltségű csapat meccsére van tippünk, na, meg a Bayern München és a Borussia Dortmund összecsapása sem maradhatott ki a szórásból.

A bajorok sikere borítékolható.

A hétvége tutija
Bayern München-Mönchengladbach

Papíron komoly rangadóra van kilátás, hiszen az első helyezett Bayern München fogadja a harmadik pozícióban tanyázó Borussia Mönchengladbach gárdáját. Azonban mindenki tudja jól, hogy ez a meccs fix egyes.

A bajorok bombaformában vannak, lassan már jelzőt sem lehet rájuk találni, annyira fut a szekere mostanság Pep Guardiola csapatának. A piros-kékek több góllal győznek le az utóbbi hetekben mindenkit, játszanak akárhol és legyen az ellenfelük akár a Sahtar Donyeck vagy éppen a Werder Bremen. A Borussia sincs rossz passzban, azonban házon kívül, 2015-ben nem túl acélos csapat benyomását kelti az együttes.

Nagyon jól tudjuk, hogy a felek között ég és föld a különbség, ráadásul a hazaiaknál a hétvégén már ismét bevethető lesz Franck Ribéry és Arjen Robben. Ha ehhez hozzávesszük azt, hogy a bajorok az őszi gólnélküli döntetlenért is szeretnének visszavágni, akkor vasárnap, az Allianz Arénában nagyjából csak az lehet a kérdéses, hogy a müncheniek hány góllal nyernek.

Bayern München-Mönchengladbach
hatharom.com-tipp: Bayern München
Winmasters@1.21
Pinnacle@1.18
bet365@1.17
[1732946] 2015-03-22 17:30:00 Bayern München - Mönchengladbachx;

A Hoffenheim tavasszal is legyőzheti az újoncot.

A hétvége lutrija
Paderborn-Hoffenheim

Amíg a Paderborn kiábrándító formában van, addig Szalai Ádám Hoffenheimje jól teljesít az utóbbi hetekben a Bundesligában. Azonban a kék-fehéreknek főleg hazai pályán megy nagyon, de ilyen szorzón már-már vétek lenne otthagyni a TSG sikerét.

Az újonc együttes legutóbbi négy meccsét elbukta, ráadásul úgy, hogy még csak gólt sem lőtt, viszont 15-öt (!) kapott. A Padernborból ráadásul többen is sérüléssel bajlódnak, vagyis ismét nem túl jó előjelekkel várja a gárda a hétvégi fordulót. Ezzel szemben a Hoffenheim mostanában jól teljesít, sérültje és eltiltottja nem számottevő, és esetleges hétvégi sikerével akár az ötödik pozícióba is feljöhetne a táblázaton.

Azonban a győzelmet nem adják ingyen, ezenfelül pedig házon kívül nem túl acélosak Szalaiék, idén még csak kétszer nyertek idegenben a Bundesligában, 2015-ben négy meccs alatt pedig csak egy pontra voltak képesek. Ám a Hoffenheim jóval erősebb, mint a Paderborn, a felek formáiról nem is beszélve, így ilyen szorzón érdemes lehet megpróbálni Szalaiék sikerét.

Paderborn-Hoffenheim
hatharom.com-tipp: Hoffenheim
Pinnacle@2.07
Winmasters@2.06
bet365@2.00
[1732954] 2015-03-21 15:30:00 Paderborn - Hoffenheimx;

Dárdai és Stieber összecsapása döntetlennel zárulhat.

A hétvége specialitása
Hamburg-Hertha

Stieber Zoltán együttese Dárdai Pál gárdájával találkozik pénteken, avagy a Hamburg a Herthát fogadja. Mindkét együttes számára fontos lenne, hogy győztesen hagyja el a Imtech Aréna gyepét, hiszen a három ponttal, ha ideiglenesen is, de fellélegezhetnének a gárdák a kiesés elkerüléséért vívott harcban. Két győztest azonban nem hirdethetnek a találkozót, sőt, szerintünk egyet sem fognak.

A Hamburg botrányos formában van, legutóbbi öt meccsén mindössze két döntetlent tud felmutatni, igaz, az egyik remit a nála jóval erősebb Dortmund ellen érték el Stieberék. A probléma fő oka, hogy a HSV támadójátéka akadozik, az előbb említett találkozókon mindössze kétszer talált csak be a csapat. Ezzel szemben a Hertha jó passzban van, utolsó három meccsén Dárdai Pál gárdája öt pontot gyűjtött, gólt is csak kettőt kapott, mindkettőt a Schalkétól, viszont a lőtt találatok terén a berliniek sem állnak túlságosan jól.

Vélhetően egy olyan típusú mérkőzést láthatunk pénteken, mint anno két hete a Stuttgart-Hertha meccsen, vagyis a fővárosiak teljesen átengedik a terültet a hazaiaknak, hiszen egyértelmű, hogy a kikötővárosiaknak van veszítenivalójuk, vagyis kontrákra próbálnak építkezni a kék-fehérek, hiszen nekik már az egy pont sem rossz eredmény. Azonban a védekezés vélhetően felőrli a HBSC-t, és a támadásai nem lesznek túl hatékonyak, míg a hamburgi attakokban sem lehet bízni, főleg, ha az utóbbi heteket vesszük alapul. Éppen ezért úgy véljük, hogy a számunkra oly fontos meccsen a döntetlen a legvalószínűbb kimenetel.

Hamburg-Hertha
hatharom.com-tipp: Döntetlen
Pinnacle@3.23
bet365@3.20
Winmasters@3.20
[1732952] 2015-03-20 20:30:00 Hamburg - Hertha Berlinx;

A Dortmund meccse gólzáport hozhat.

Hétvégi gól(l)eső
Hannover-Dortmund

A Dortmund négy siker után két gólnélküli döntetlent tud felmutatni a Bundesligában, amivel ismét távolabb került a nemzetközi kupaindulást jelentő helyektől. A Hannover formájáról inkább ne is beszéljünk, Huszti Szabolcs korábbi klubja 2015-ben még nyeretlen, döntetlenből is csak hármat szerzett idén.

A felek többé-kevésbé gólzáporos találkozókat vívnak egymás ellen, és erre most is jó esély van, hiszen mindkét együttesnek csak a három pont az elfogadható eredmény, a remikkel már egyik gárda sem megy semmire. A Dortmund meccseibe amúgy is mindig benne van a legalább három találat, míg a Hannover legutóbbi hazai összecsapásán, a Bayern München ellen is pazarul játszott, sőt, a legjobb védelemmel rendelkező bajnoknak is be tudott találni. Mindezek után nem lenne meglepő, ha a felek szombati mérkőzésén legalább három találat születne.

Hannover-Dortmund
hatharom.com-tipp: A mérkőzés góljai 2,5 felett
bet365@1.80
Pinnacle@1.78
Winmasters@1.75
[1732949] 2015-03-21 15:30:00 Hannover 96 - Borussia Dortmundx;
2015-03-20;54
2015-03-21;54
2015-03-22;54
164136
8633#10
bundesliga-2014-2015
megosztom