Bajnokok Ligája

Olvasóink szerint ma is túlórázni fog két csapat

megosztom

A tippek alapján favorit hazai pályán a Dortmund és a Barcelona is, de könnyen lehet, hogy nem dől el mindkét párharc 180 perc alatt.

Ahogyan sejteni lehetett, tegnap két remek kis összecsapást láthattunk a BL-nyolcaddöntők visszavágóinak harmadik napján. Az Atlético csak büntetőkkel múlta felül a Leverkusent, míg az Arsenal simán, de mégsem elég lőtt góllal nyert Monacóban. Ami az olvasói tippeket illeti, a két favorit nyert. De vajon így lesz ez ma is?

bajnokok-ligaja-2014-2015

Barcelona-Manchester City (2-1)

Úgy tűnik, a Barcelona esetében elég biztosak benne a tippelők, hiszen a katalánok sikerére közel négyszázan (80%) tippeltek, ezzel szemben a Cityben alig harmincan bíznak. Többen nem csak a Barca győzelmére mernének fogadni, de abban is hisznek, hogy Pellegrini gárdáját kiütik a visszavágón: "Aki látta a manchesteri mérkőzést, láthatta, hogy a Barcelona szinte "lötyögve" nyerte a mérkőzést, kétség nem merült fel a győzelmükkel kapcsolatban. Minimum 2 góllal jobb csapat most a Barcelona, és még ha gólt kap is, képes akár 3-4 gólt rúgni a MC-nek, ha éppen arra lenne szüksége. Az MC-támadósor viszont kb. egy 10 percet tudott mutatni a támadójátékából Mancesterben, és azt hiszem a Barca otthonában sem igazán várhatóak fergeteges Manchesteri rohamok, hiszen az magával vonzza a kinyílást a védekezésben, amit egy Barca szintű csapat maximálisan kihasznál" - érvel 19MR72 olvasónk amellett, hogy Messiék hendikeppel is nyerni fognak.

Ha tényleg legalább kettőt tesz közé Luis Enrique legénysége, az    1.98-szoros pénzt fizetne, míg a legalább háromgólos győzelemre 3.40 a szorzó.

[1877949] 2015-03-18 20:45:00 Barcelona - Manchester Cityx;

Dortmund-Juventus (1-2)

Sokkal jobban megoszlanak a vélemények az amúgy is izgalmasabbnak ígérkező Dortmund-Juventus visszavágón. Az olaszok 2-1-es sikere után valamivel kedvezőbb ugyan a vendégek helyzete, de olvasóink szerint itt bizony akár 120 perces csata is kibontakozhat.

Többen tippeltek ugyanis a 2-1-es végeredményre, amelyre 9.31-szeres pénzt fizetne a    , de a háromesélyes kimenetelnél is természetesen a Dortmund-győzelem a favorit. A németek győzelmére 53% tippelt, az olaszokéra pedig csak 13%. Érdekesség, hogy az egyik "legolaszosabb" végeredmény csak Szini nicknevű olvasónknak jutott az eszébe, aki pénze tízszeresét nyerheti vissza, ha nem esik gól a mérkőzésen.

A parázs összecsapásnak ígérkező második felvonásról ezúttal is 19MR72 fejtette ki hosszabban véleményét: "Itt a vége a dortmundi menetelésnek. A Juventus helyzeti előnyét kihasználva hozza az ilyenkor szokásos 0-1 / 0-2 -es eredményét és továbblép. Megkockáztatom, hogy 1 gólos Juventus előnynél a Dortmundnak támadnia kell, és így megkapják a második góljukat is, viszont rúgni nem tudnak majd egyet sem, látva a torinói meccset, ha nincs az a hatalmas védői hiba, szinte elérhetetlen a Juve kapuja a Dortmund számára. Erőltetett támadási kényszerben van a Dortmund, és ezt a Juventus ki fogja használni egy masszív védekezésből való gyors támadásokkal, és elbúcsúztatja a a német bajnokságban is csak bukdácsoló Dortmundot /Dortmund-1FC Köln 0-0/" - ha valóban beigazolódik a tippje, és nemhogy nem nyer a BVB, de még hendikepes vereséget is szenved, bátor játékosunk pénze 7.50-szeresét kaphatja vissza az    -en.

[1877953] 2015-03-18 20:45:00 Borussia Dortmund - Juventusx;
A Bet365 oddsai a továbbjutókra
Manchester City: 11.00 Barcelona: 1.05
Juventus: 1.53 Dortmund: 2.50

Ne felejtsétek el, 20 óra 15 perctől ma is ÉLŐ szöveges tudósításban számolunk be a legfrissebb történésekről és a piac legjobb oddsairól!

2015-03-18;42
megosztom