Protipp

Aki a kicsit nem becsüli...

  • hatharom.com

Egy hónapos böjt után ismét ráléptek a nyertes ösvényre tippmestereink, az elmúlt héten minimális profitnak örülhettek a protipp-rendszer követői.

Protipp - 10. hét
2015-03-02 00:00;2015-03-09 00:00;3;0
Így állunk az egész évben
2015-01-01 00:00;2015-03-09 00:00;1;1

Ez történt az elmúlt héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 20 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 9 fogadás bizonyult nyertesnek, ami ugyan csak 45 %-os találati arányt jelent, azonban sikerült pozitív eredménnyel zárni a hetet. Összesen 98 egység lett kockára téve, amelyből +1,39 egység profit keletkezett, ez pedig 1,42%-os ROI-t jelentett. Négy eredménytelen hét után fordult tehát újra zöldbe a mutató, ami bizakodásra adhat okot. A megfelelő szelektálás vezetett eredményre, a szokásosnál kicsit alacsonyabb tippszám ezúttal nyerőnek bizonyult. Ami az egyes tippmestereket illeti, az elmúlt héten több jó teljesítményt feljegyezhettünk, mindkét junior tippmesterünk pluszban zárt, ráadásul Tomihmv révén az idei legmagasabb oddsot sikerült levadásznunk az Érd női kézilabda csapatának győzelmével.

Így állunk az évben

Az elmúlt hét nem befolyásolta jelentősen a 2015-ös eredményeinket. Idén 295 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 157 nyertes tippel, azaz 53,22 %-os találati aránnyal bírnak, 1474 egység megforgatása után + 37,65 egység profittál állnak, ami +2,55%-os ROI-t jelent.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten természetesen a foci dominált, de olvashattatok elemzéseket teniszre, jégkorongra, kézilabdára, kosárlabdára, alpesi síre és snookerre is. A következő héten tovább dübörög a szezon, így a tippmestereknek lesz miből válogatniuk ezúttal is. Ha kíváncsi vagy, milyen sporteseményeket várunk a legjobban ezen a héten, kattints beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson Cesc18 tippje végzett az élen, aki jól gondolta, hogy a svéd Johan Olsson favoritként nem tud diadalmaskodni a sífutó világbajnokság férfi 50 km-es versenyén. Olsson harmadik helye 1.63-szoros oddsot ért.

Szavazz a 10. hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: