Premier League

Hatalmasat buktak a fogadóirodák

Hétközi fordulót rendeztek a Premier League-ben, a fogadóirodák pedig pórul jártak, hiszen a Chelesa, a City, az Arsenal, a United, a Liverpool, de még a Tottenham is nyerni tudott.

Hazard góljának köszönhetően megmaradt a Chelsea előnye.

Angliában a helyzet változatlan, a Premier League élen álló hét csapata sikerrel vívta meg hétközi bajnokiját, ami azt jelenti, hogy a fogadóirodák jó sokat buktak. A Chelsea például londoni derbit nyert, a Kékek a West Ham otthonából hozták el mind a három pontot. Pedig az első félidő alapján a Kalapácsosoknak állt a zászlót, azonban mégis a vendégek szereztek vezetést: Ramires középre tett labdáját Eden Hazard fejelte a hálóba. A fordulást követően szintén a bordó-kékek voltak a kezdeményezőbbek, azonban nem tudták bevenni a Chelsea kapuját, így maradt a 0-1, amivel a Chelsea továbbra is öt ponttal vezet a City előtt, igaz, José Mourinhóék egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a regnáló bajnok. A Kékek egygólos sikerére 3.80-szoros pénzt fizettek ki a bukmékerek.

Eden Hazard gólja:

A Manchester Citynek nem okozott gondot az újonc Leicester legyőzése. A bajnok az első perctől kezdve tudatosította, hogy ki az úr a háznál, azonban az első játékrész 46. minutumáig állták a sarat a Rókák, ekkor azonban David Silva próbálkozásánál már nem volt ellenszerük. A második félidőben egyenrangú partnere volt a Leicester a hazaiaknak, azonban gólt ismét az Égszínkékek szereztek, a 88. percben James Milner biztosította be a hazai sikert. A legalább kétgólos City győzelemre 1.74-szeres pénzt kínáltak a fogadóirodák a találkozót megelőzően.

A Vörös Ördögök voltak jóval kezdeményezőbbek a Newcastle otthonában, ám hiába alakítottak ki több helyzetet a vendégek, gólt nem tudtak szerezni az első 45 percben. Úgy nézett ki, hogy a második félidőben sem lőnek gólt Louis van Gaalék, azonban a 89. percben Ashley Young eldöntötte a három pont sorsát egy szerencsés találattal. A Manchester United egygólos sikerére 3.80-szoros oddson volt elérhető.

A Newcastle-Manchester United mérkőzés egyetlen gólja:

A Chelsea-hez hasonlóan az Arsenal is londoni rangadót nyert, az Ágyúsok az újonc QPR-nál diadalmaskodtak. Az első félidőben, talán meglepő, de a kék-fehérek domináltak, igaz, gólt nem tudtak szerezni, köszönhetően David Ospinának, aki remekelt a vendégek kapujában. A fordulást követően felpörgött az Arsenal, és öt perc alatt eldöntötte a találkozót Olivier Giroud, illetve Alexis Sáncheznek köszönhetően. A QPR erejéből még a szépítésre ugyan futotta a 82. minutumban, aminek köszönhetően izgalmas volt a hajrá, de végül a vendégek megőrizték egygólos előnyüket. A minimális különbségű Arsenal sikerre négyszeres pénzért lehetett fogadni.

Folytatta remek sorozatát a Liverpool, a Vörösök szerdán a Burnleyt győzték le. Tulajdonképp nem túlzás azt állítani, hogy a hazaiak dolgát még csak megnehezíteni sem tudta az újonc gárda. A liverpooli gólokat Jordan Henderson és Daniel Sturridge szerezte, ami azt jelenti, hogy aki megjátszotta tippünket, a tétje 1.42-szeresét kapta vissza a találkozót követően.

A Tottenham 3-2-re legyőzte a Swansea-t, de nem a londoniak győzelméről marad emlékezetes a felek találkozója. Alig hét perc telt el a mérkőzésből, amikor a vendégek csatára, Bafétimbi Gomis váratlanul összeesett a pályán. A szívproblémákkal küzdő franciának nem ez volt az első ilyen esete, a Lyon játékosaként már háromszor is átélte ezt. Gomist azonnal lecserélték, majd kórházba szállították, ahol megfigyelés alatt tartják. Hogy a találkozóról is ejtsünk pár szót, a rettenetes jelenet ellenére örömfocit mutattak be a felek, a második félidei játékának köszönhetően a Tottenham megérdemelten tartotta otthon a három pontot. A legalább öt találatra bő hatszoros pénzért lehetett fogadni.

Bafétimbi Gomis összeesése:

2015-03-03;47
2015-03-04;47
163919
8598#00