Protipp

Lógó orral búcsúztattuk a telet

  • hatharom.com

Az év legrövidebb hónapjában nem termett babér a tippmestereink számára, a bukmékerek ezúttal felülkerekedtek rajtunk.

Protipp - Február
2015-02-01 00:00;2015-03-01 00:00;2;0

Ez történt februárban

A február nem úgy sikerült, ahogyan azt elképzeltük. Az év legrövidebb hónapjában viszonylag kevés tippet ajánlottak a tippmesterek (118), ami sajnos nem párosult pozitív szaldóval. Mindössze 55-ször örülhettünk nyertes fogadásnak, ami 46,61%-os találati arányt jelent, ez természetesen nem volt elegendő a profithoz. A tippmesterek összesen 581 egységet tettek kockára, a veszteség pedig 64,34 egység lett, ami nem éppen hízelgő mutatót eredményezett, februárban -11,07%-os ROI-t kellett elkönyvelnünk.

Ennél csak jobb jöhet!

Hogy mi eredményezte a gyenge teljesítményt? A tippmestereink közül egyedül Cesc18 "hozta magát", az ő pluszos teljesítménye (11-7-2-es találtai arány) azonban kevés volt az üdvösséghez. Négyen is mínuszos eredményt produkáltak februárban, amit az összesített szaldó nem bírt el. Steve94 időközben a gyengébb teljesítmények hatására gyakornoki státuszba került vissza, így jelenleg négy tippmester tippjeire iratkozhatnak fel előfizetőink, akik hosszútávon már bizonyították rátermettségüket. A múlt havi eredményekből messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, az elmúlt egy évet megvizsgálva ugyanis jól látható, hogy csak négyszer kellett veszteséget elkönyvelnünk, nyolc alkalommal kizöldült a mutató. Pánikra tehát nincs ok, itt a következő hónap, tele jobbnál jobb sporteseményekkel, amelyek szaftos profittal kecsegtetnek.

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT!

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Légy te is Tippmester!

Azok számára, akik érzik magukban az erőt, hogy Tippmesterré váljanak, továbbra is nyitva áll a "gyakornoki program" lehetősége, melynek keretein belül megmutathatják, hogy mit is tudnak valójában! További részleteket arról, hogyan válhat valaki tippmesterré, ide kattintva tudhatsz meg!

Eddigi összesítések - 2015
1. Nem fagytunk le januárban