Tippjáték

Ingyen pénz sportfogadáshoz? Márciusban is játssz velünk 500 ezer forintért!

  • hatharom.com
megosztom

Márciusban is nyereményeső vár a tippelni vágyókra a hatharom.com-on. Jelenleg tíz különböző ingyenes tippjátékban vehetnek részt játékos kedvű olvasóink, és ez a szám csak nőni fog a hónap során!

A hatharom.com hétről-hétre játékra hívja olvasóit, nincs ez másként 2015-ben sem. Nemcsak hogy lehet, de különösen érdemes is nálunk tippelni, ugyanis a legjobban tippelők komoly pénznyereményekkel gazdagodnak. Márciusban több mint 500 ezer forint értékű nyeremény kerül kiosztásra. Ehhez mindössze egy regisztráció szükséges. Amennyiben még nem regisztráltál honlapunkra, az oldal jobb felső sarkában található regisztrációs felületen ezt könnyedén megteheted!

A játékban egyszerűen részt vehetsz, akár a honlapunk legkülönfélébb pontjain - cikkekben, eredmények aloldalon, főoldalon stb. - az egyes mérkőzéseknél látható Tipp gombra kattintva, akár a Tippligák aloldalunkon keresztül a Tippelek felületen is kiválaszthatod a számodra szimpatikus mérkőzéseket. Természetesen bárki tippelhet, és figyelemmel kísérheti statisztikáit, valamint az egyes tippligák rangsorában elfoglalt helyét.

A honlapunkon megrendezésre kerülő tippligákat általában az online fogadóirodák szponzorálják. Márciusban az összes ligában való részvétel feltétele a szponzor fogadóirodában nyitott számla és rendszerint a befizetés is. A pontos részleteket illetően az egyes ligák kiírásából tájékozódhattok (lásd lentebb).

Természetesen további játékokat is kínálunk a tippelni vágyóknak, immár öt (!) olyan szezonális játékban is részt vehetsz, ahol a feltételek egyszerűen teljesíthetőek. Mindössze néhány kattintás, és a gyorsan kitölthető, oddsokkal felturbózott szelvények beikszelésével máris kvalifikálod magad a játékba.

A Bundesliga 2014-2015-ös kiírásában heti rendszerességgel tippelésre invitálunk benneteket, a már jól megszokott tippjátékban nagyszerű szurkolói relikviákat nyerhettek! Angol focis tippjátékunk két tradicionális angol klub, a Manchester United és Liverpool magyarországi szurkolói klubjaival közösen indult el. A     által szponzorált Premier League-játékban nagyszerű ajándékokért küzdhettek hétről hétre, és a szezon végén összetettben is győztest hirdetünk. Márciusban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágóit rendezik, az index.hu-val közös, nagy népszerűségnek örvendő tippjátékunkban az összes BL-párharc megtalálható.

Nemrégiben két újabb kupajátékot is útjára indítottunk, az    szponzorálásával zajló NB I-es tippjátékunkon fordulónként egy-egy mez a tét, míg a       La Liga-tippjátékában szurkolói sálakért zajlik a küzdelem. Érdemes tehát minden forduló előtt szétnézni honlapunkon, ugyanis mindenki megtalálja a számításait, akár topligákra, akár magyar focira szeret tippelni.

nb-i-2014-2015

A Tippjátékok aloldalon a különböző tippligák és kupajátékok mellett megtalálhatod a Totó és a Góltotó nevű játékainkat is, ahol az általunk előállított szelvények megtippelésével próbára teheted tudásodat. Az azonos találatszámú szelvények között a szelvény kitöltésének időpontja számít.

A fentieken túl is indulnak tippjátékok a hónap során, a nemzetközi kupák fordulói, illetve a magyar-görög Eb-selejtező kapcsán is nagyszabású nyereményakciókkal kedveskedünk majd felhasználóinknak. Az aktuális játékokról honlapunkon és emailben is tájékoztatni fogjuk az érdeklődőket!

Jó tudni!

A havonta megrendezésre kerülő indoklásos tippligákban kvalifikációs feltétel bizonyos számú tipp szöveges indoklása. Folyamatosan figyeljük és vizsgáljuk a tendenciákat az oldalon írt  tippekhez adott indoklások vonatkozásában. Amennyiben valaki indoklásai nagyon spam-jellegűek, továbbá épp csak az elvárt számú van meg belőlük, megtörténhet, hogy néhány, a kritériumoknak és a kiírásnak nem megfelelő indoklását a verseny vége felé, vagy akár a kvalifikációs időszak végeztével - de még a verseny lezárását megelőzően - töröljük. Így az illető kikerülhet a kvalifikáltak közül egyes tippligák esetében. Érdemes megfelelő szellemben, és a kiírásnak megfelelően játszani! Célunk a korrekt és az oldal közössége szempontjából hasznos tagokat jutalmazni.

A tippligákban a szűrt profit számítási módját alkalmazzuk, többnyire ez alapján rangsoroljuk a játékosokat. Eszerint csak a 10-es odds alatti nyertes és vesztes tippek eredményét számoljuk el, valamint a kvalifikáló tippek közül mérkőzésenként csak az először leadott tippet vesszük számításba.

Olvasóink kérésére úgy határoztunk, hogy a korábban megszokott havi 100 tippes limitet felemeljük, így adott hónapon belül maximum 150 tippet adhat le egy felhasználó. A napi limitet is megnöveltük, ami 16 tipp. Megítélésünk szerint ennél sokkal több pozitív várható értékű tipp 'felkutatása' nem reális, nekünk pedig célunk egy olyan rendszer kereteit megteremteni, ahol a minőségi tippek aránya magas. A Tippliga-szabályzatot itt érheted el.

Ha netán további kérdésetek merülne fel a tippjátékokkal kapcsolatban, kérdezzetek tőlünk e-mailen (infokukachatharompontcom címen), és mi a tőlünk telhető legrövidebb időn belül a segítségetekre sietünk. Jó játékot kívánunk minden kedves Olvasónknak!

A különböző tippligák kvalifikációs feltételeket írnak elő, de mielőtt még megijednétek, az alábbiakban összegyűjtöttük a rövid leírásokat, melyekben minden fontos információt megtaláltok.

PINNACLE TIPPLIGA
Összdíjazás: 500 USD
Időtartam: 2015. 03. 01. - 2015. 03. 31.
-A versenybe a 2015. március 1. és a 2015. március 31. között megrendezésre kerülő mérkőzésekre leadott tippek számítanak bele. A kvalifikációhoz legalább 51 olyan mérkőzésre kell tippelned, amelyek kezdési időpontja a verseny ideje alatt van, illetve a szűrt profitodnak meg kell haladnia a 0-át.
-A sorrendet az elért szűrt profit határozza meg. A szűrt profit számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve a kvalifikáló tippek közül mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra.
-Csak azok kvalifikálhatják magukat ebben a tippligában, akik rendelkeznek Pinnacle-regisztrációval, és azonosítójukat a verseny végéig elküldték a hatharom.com-nak.
WINMASTERS TIPPLIGA
Összdíjazás: 200 USD
Időtartam: 2015. 03. 01. - 2015. 03. 31.
- A versenybe a 2015. március 1. és a 2015. március 31. között a Premier League, a Serie A, a Bundesliga, a Primera División és az OTP Bank Liga küzdelmeiben megrendezésre kerülő mérkőzésekre leadott tippek számítanak bele.
- A sorrendet az elért szűrt profit határozza meg. A szűrt profit számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve a kvalifikáló tippek közül mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra.
- Csak azok kvalifikálhatják magukat ebben a tippligában, akik rendelkeznek Winmasters regisztrációval, azonosítójukat a tippliga lezárásáig elküldték ahatharom.com-nak, illetve a verseny ideje alatt (2015. március 1. és 2015. március 31. között) számlájukra legalább egyszer befizettek.
UNIBET TIPPLIGA
Összdíjazás: 15 000 HUF
Időtartam: 2015. 03. 01. - 2015. 03. 31.
- A versenybe a 2015. március 1. és a 2015. március 31. között megrendezésre kerülő mérkőzésekre leadott Végeredmény (1X2) típusú tippek számítanak bele. A kvalifikációhoz legalább 41 olyan mérkőzésre kell tippelned, amelyek kezdési időpontja a verseny ideje alatt van, illetve a szűrt profitodnak meg kell haladnia a 0-át.
-A sorrendet az elért szűrt profit határozza meg. A szűrt profit számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve illetve a kvalifikáló tippek közül mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra.
-Csak azon kvalifikált tippliga nyertesek jogosultak a díjakra, akik Unibet regisztrációjukat a hatharom.com linkjén keresztül hozzák/hozták létre, és már be is fizettek a számlájukra a verseny végéig.
COMEON INDOKLÁSOS TIPPLIGA
Összdíjazás: 200 USD
Időtartam: 2015. 03. 01. - 2015. 03. 31.
-A versenybe a 2015. március 1. és a 2015. március 31. között megrendezésre kerülő mérkőzésekre leadott legalább 31 szavas érdemi indoklással ellátott tippek számítanak bele. A kvalifikációhoz legalább 31 olyan mérkőzésre kell tippelned, amelyek kezdési időpontja a verseny ideje alatt van, illetve a szűrt profitodnak meg kell haladnia a 0-át.
- A sorrendet az elért szűrt profit határozza meg. A szűrt profit számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve a kvalifikáló tippek közül mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra.
- Csak azok kvalifikálhatják magukat ebben a tippligában, akik ComeOn-regisztrációjukat ahatharom.com linkjén keresztül hozzák/hozták létre, és befizettek számlájukra a verseny ideje alatt (2015. március 1. és március 31. között).
BETWAY TIPPLIGA
Összdíjazás: 300 USD
Időtartam: 2015. 03. 01. - 2015. 03. 31.
- A versenybe a 2015. március 3. és a 2015. március 31. között megrendezésre kerülő mérkőzésekre leadott ázsiai hendikep és gólok száma alatt/fölött típusú tippek számítanak bele.
-A sorrendet az elért szűrt ROI határozza meg. Szűrt ROI számításakor csak azokat a téteket vesszük számításba, amelyeknél az odds kisebb mint 10, illetve a kvalifikáló tippek közül mérkőzésenként csak az először leadott tipp kerül elszámolásra.
-Csak azok kvalifikálhatják magukat ebben a tippligában, akik Betway regisztrációjukat a hatharom.com linkjén keresztül hozzák/hozták létre, és befizettek a számlájukra a verseny ideje alatt (2015. március 3. és 2015. március 31. között).
megosztom