Protipp

Padlót ugyan nem fogtunk, de nem is nyertünk

  • hatharom.com

Nem zárult fényesen a téli időszak a protipp-rendszer életében, minimális veszteséget könyveltünk el február utolsó hetében.

Protipp - 9. hét
2015-02-23 00:00;2015-03-02 00:00;1;0
Így állunk az egész évben
2015-01-01 00:00;2015-03-02 00:00;1;1

Ez történt a héten

Az elmúlt héten a tippmesterek összesen 24 tippet adtak fel a Protipp-rendszerbe, ezek közül 11 fogadás bizonyult nyertesnek, ami 45,83 %-os találati arányt jelent. Összesen 118 egység lett kockára téve, amelyből 8,89 egység veszteség keletkezett, ez pedig -7,53%-os ROI-t jelentett. Az elmúlt hét nap eredményeivel nem tudtuk tehát kozmetikázni februári gyengébb teljesítményünket, így csak annak tudunk örülni, hogy legalább vége a télnek... Március első napja már jobban sikerült, a 3-2-1-es tipparány erőt adhat a tavaszi sikeresebb folytatásra. Ami az egyes tippmestereket illeti, az elmúlt héten a stagnálás volt jellemző, sem juniorjaink, sem két senior tippadónk nem termelt jelentősebb nyereséget vagy veszteséget, így éves egyenlegünk sem változott jelentősen.

Így állunk az évben

A kisebb heti bukó ellenére továbbra is bőven pluszos az idei év, 2015-ben 275 tipp után tudunk mérleget vonni: a tippadók 148 nyertes tippel, azaz 53,82 %-os találati aránnyal bírnak, 1376 egység megforgatása után + 36,26 egység profittál állnak, ami +2,64%-os ROI-t jelent.

Amire fogadunk

Amint azt már megszokhattátok, a hatharom.com tippmesterei a lehető legszélesebb skáláról válogatják a tippeket. Az elmúlt héten a csapatsportok voltak előtérben, de olvashattatok elemzéseket teniszmeccsekre és téli sportokra is. A következő héten tovább dübörög a szezon, így a tippmestereknek lesz miből válogatniuk ezúttal is. Ha kíváncsi vagy, milyen sporteseményeket várunk a legjobban ezen a héten, kattints beharangozó cikkünkre!

Keressük a hét tippjét

Mint a heti összesítőkben rendszeresen, így ezúttal is találhattok egy szavazást, melyben arról voksolhattok, hogy Nektek melyik tipp tetszett a legjobban a vizsgált időszakban. A múlt heti szavazáson Cesc18 és Cipolla tippje fej-fej mellett végzett az élen, előbbi sífutásban, utóbbi a Basel-Porto BL-meccsen kaszált egyaránt 1.79-es oddsszal.

Szavazz a kilencedik hét tippjére!x;

Próbáld ki a PROTIPP RENDSZERT

A hatharom.com legnépszerűbb funkciója már több mint egy éve szállítja nektek a jobbnál jobb tippeket, a rendszeres felhasználók pedig már tisztában vannak vele, hogy a tippmesterek hosszútávon is képesek kiemelkedő profitot termelni. Akik még nem próbálták a Protippet, azok figyelmébe ajánljuk a FAQ-t, ahol a leggyakrabban felmerülő kérdésekre találjátok meg választ, míg a rendszer használatához néhány hasznos tanácsot itt olvashattok. Nyerjünk együtt!

Korábbi összesítések: