Heti műsor

Hétfőn eldőlhet a Serie A

Újabb izgalmas hét vár a sportfogadás szerelmeseire, megpróbáltuk kiemelni, hogy mely találkozókra, eseményekre lesz érdemes odafigyelni az előttünk álló hét napban.

A Roma vagy a Juventus örülhet hétfő este? - Fotó: AFP

A hét rangadói

Az előttünk álló hét napban több rangadót is rendeznek a futball világában, ám ezek közül három emelkedik ki igazán. Olaszországban hétfőn rögtön összecsap a bajnoki cím két legnagyobb várományosa, a két ősi ellenség, a Roma és a Juventus. Az oddsmesterek szerint a találkozó esélyese a regnáló bajnok, vagyis a vendégcsapat, a Zebrákra átlagosan 2.25-szörös pénzért lehet fogadni. A mérkőzésre egyébként tippünk is van, ha kíváncsi vagy rá, kattints ide!

[1786254] 2015-03-02 20:45:00 Roma - Juventusx;

A vasárnap este megrendezendő Napoli-Inter sem számít kispályás találkozónak, a felek rivalizálása hosszú időre nyúlik vissza. A déliek ezúttal jobb helyzetből várják a találkozót, így nem meglepő, hogy 1.85-ért fogadhatunk a nápolyiak sikerére, azonban nagy kérdés, hogy ekkora szorzóért megéri-e kockáztatni?

[1786266] 2015-03-08 20:45:00 SSC Napoli - Interx;

Magyarországon zöld-fehér rangadót rendeznek, méghozzá szombaton Budapesten, ahol a Ferencváros a Győrt fogadja. A mérkőzés esélyese a hazai csapat, amely győzelemmel kezdte a tavaszt Dunaújvárosban, míg riválisa otthon hullajtott el pontokat a Videoton ellen. A múlt heti eredmények mellett a bukmékerek is megerősítik a fogadókat abban, hogy a Fradinak áll a zászló, átlagosan 1.95-szörös pénzért fogadhatunk a Zöld Sasokra.

[1767464] 2015-03-07 14:00:00 Ferencváros - Győrx;

Kovacsics Anikóék hazai pályán is kiüthetik a Nagybányát.

A magyar bajnok ismét ízekre szedheti a román aranyérmest

A hét egyik legjobban várt magyar vonatkozású eseménye a győri női kézilabdások Bajnokok Ligája találkozója lesz vasárnap, amikor is a zöld-fehérek a román bajnok Nagybányát fogadják. Már az odavágón is tudatosította az ETO, hogy melyik a jobb csapat, vélhetően a visszavágón is erre törekszik majd Ambros Martín együttese, s egy kiadós veréssel küldi haza keleti szomszédunk aranyérmesét. A fogadóirodákban borítékolható, hogy igen alacsony oddson fogadhatunk majd háromesélyben a Bajnokok Ligája címvédőjére, viszont hendikeppel feljebb srófolhatjuk Kovacsics Anikóék szorzóját.

Szórakoztatás felsőfokon

Sokan nem szeretik a snookert, mert hosszú és vontatott. Erre találták ki a Shoot-out nevezetű tornát, ahol egy mérkőzés maximum tíz percig tart. Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre, méghozzá a    szponzorálásával. A korábbi években rendre meglepetésgyőztest avattak - Dominic Dale, Barry Hawkins, Martin Gould, Nigel Bond -, mellettük az ötszörös világbajnok Ronnie O'Sullivanre lesz még érdemes odafigyelni, hiszen a "Rakéta" becenevű angol zseni kifejezetten élvezi ezt a lazább felfogású megmérettetést. Ő játssza a legszórakoztatóbb snookert, így aki teheti, ne hagyja ki a mérkőzéseit, ugyanis egy-egy briliáns lökést mindig előhúz a tarsolyából. Ronnie végső sikerére kilencszeres pénzt fizet a brit iroda.    

Amire még érdemes figyelni

Természetesen a többi országban és ligában is rendeznek jó pár labdarúgó-összecsapást, s szinte minden nemzetnél elmondható, hogy a bajnoki találkozók mellett kupamérkőzéseket is lebonyolítanak a hét közepén. Ezen meccsek közül a legnagyobb profittal kecsegetető mérkőzéseket kivétel nélkül megtalálhatjátok majd a Protipp-rendszerünkben, illetve a fórum aloldalunkon.

Ami a többi sportágat illeti, vízi-, kézi- és kosárlabdában a szokásos heti előzetesek mellett tippek is elérhetők lesznek oldalunkon, szintúgy, mint a téli sportokból, dartsból vagy teniszből.

A heti TV-műsort ide kattintva érheted el!

Ne feledjétek, ha nyerni akartok, akkor a legjobb helyen jártok, a hatharom.com hétről hétre rengeteg tippel, előzetessel, háttérinformációval jelentkezik valamennyi sportágból.