Profi boksz

Brutális áron mennek a Mayweather-Pacquiao meccs belépői

megosztom

Óriási a felhajtás a Floyd Mayweather -Manny Pacquiao csúcsrangadó körül, a pletykák szerint a legjobb helyekért akár 100 ezer (!) fontot is elkérhetnek a fekete piacon.

Évek óta szurkolók millió várták, hogy a korszak két legsikeresebb bokszolója végre egymás ellen is ringbe szálljon. Az amerikai Floyd Mayweather Jr. és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao menedzsmentje végül sikeresen megállapodott, így a két sztáröklöző május 2-án Las Vegasban, az MGM kaszinóban lép a kötelek közé.

A várva várt mérkőzés körül természetesen már most óriási a felhajtás, minden bizonnyal ez lesz a profi ökölvívás történetének legnagyobb "bulija". A Daily Mail szakírója például arról számolt be, hogy a jegyek iránt óriási a kereslet, a belépők árát pedig nem is aranyban, hanem annál is drágább mértékegységben mérik. A zsurnaliszta birtokába jutott információk szerint a fekete piacon akadnak jegyek, amelyeket 100 ezer angol fontért - azaz több mint 40 millió forintért - árulnak, de olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy a földi halandók számára nem is árusítanak majd tiketteket, ugyanis akkora az érdeklődés, hogy akár meghívásos alapon, VIP-vendégekkel is megtölthetik a kaszinót.

A májusi találkozó tehát anyagi szempontból csúcsokat dönthet, ugyanakkor a szakértők szerint a találkozó túl későn került tető alá, mivel Pacquiao már túl került a zeniten. Ezt támasztják alá a bukmékerek irodák esélylatolgatásai is, az amerikaiak veretlen klasszisának (47-0) sikere ugyanis mindössze 1.36-os szorzón játszható a Bet365-nél, míg a "Pacman" (57-5-2) sikere 3.25-ös szorzóval kecsegtet.

Fogadás a győztesre    
Floyd Mayweather Jr. Manny Pacquiao
1.36 3.25
Menetek száma    
10.5 alatt 10.5 felett
3.50 1.28
Mérkőzés eredménye - ötesély    
Mayweather döntéssel vagy technikai döntéssel 1.57
Mayweather KO-val, TKO-val vagy kizárással 7.00
Pacquiao KO-val, TKO-val vagy kizárással 6.50
Pacquiao döntéssel vagy technikai döntéssel 6.00
Döntetlen vagy technikai döntetlen 23.00
megosztom